zeynaa16 1_Ozgnn pskolojikmen etkiliyorsun kendini belkide biraz rahat olmayı dene. Aşılama süreçlerin nasıldı acaba? Hepsinde aynı yöntem mi ilaç vs kullanıldı?
1_Ozgnn zeynaa16 ahahhaajj 😅 kız bendeki rahatlık seviyesi kimsede yoktur çnkü 3 sene doğal yolla olmadı ordan alıştım 4 yardımcı yöntemle olmadı ki ilk ikiden sonra zaten aşırı relakstım hala da öyleyim. Çnkü tamamen tüp bebek odaklıyım ..
1_Ozgnn zeynaa16 aşılama süreçlerimde çok rahattım hepsi çok güzel ilerledi hiç istenmeyen bi durum yaşanmadı.ve bütün süreçte 4 denemede de aynı yöntem yapıldı. Sadece ilk denemeye başlayacağımız zaman gonadotropin ilacına fazla tepki vermişti 18 tane yumurtam oluşmuştu o iptal olmuştu foliküller bi sonraki ay hemen başladık.
1_Ozgnn 1_Ozgnn ay hemde 5 gün kullanmıştım doktorlar şoka girmişti ohss olup nasıl ağrım olmadığına ki batına kanama yapmış durmuş. Sonra sıkı takipli hastaydım 3 günde bir değilde 2 günde bir ya da kontrol ediliyorsam ertesi gün yine kontrol ediyordum. Sürçelerim böyle ilerledi
zeynaa16 1_Ozgnn doktorum öyle uygun gördü. Gerek olmadığını söyledi. Öncelikle doğa yolla sonra aşılama ile takip ediyoruz dedi. Sorun olmayan çiftlere en kötü ihtimal son çare tüpe yönleriz diye yorum yapmıştı. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
1_Ozgnn zeynaa16 amin.umarım Rabbim yolunuzu zorlaştırmadan tek denemde olumlu haber almayı nasip eder inşallah .
zeynaa16 Aşılama+10 günündeyim şiddetli kasık ağrısı başladı. Regl olcam desem zamanı var 1hafta. Daha önce yaşayan oldu mu acaba? Yinemi olumsuz yoksaaa 🫣😞
Minnakminik zeynaa16 ben 19 aralıkta aşılama oldum. 5. gündeyim hiçbir belirtim yok, arada sinirleniyorum, ama progestan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Geçen ay regl öncesi daha çok belirti yaşamıştım.