ipekmom_ EsoMom_ bizimde fena gazımız var probiyotik ve gaz damlası kullanıyoruz ayrıca I love you masajı diye bi masaj var çok iyi geliyor bize onu yapıyorum her bez açmamda tavsiye ederim, kendimde kimyon tohumu çayı içiyorum
EsoMom_ Ayyseenurr doğum yaptıktan sonra yapılan ikinci testlere bile ödeme istediler doğum sa yattığım halde
ipekmom_ EsoMom_ bence geliyor, bizimki çok fena gazlı gece gündüz uyuyamıyor ıkınmaktan, bugün bir çay kaşığı ona içirdim baya gaz çıkardı, kendimde içmiştim ikisi beraber etki etti sanırım
ipekmom_ EsoMom_ gaz damlalarının içindede hep bitkisel şeyler ve zeytinyağı var bir çoğunda, 1çay kaşığı denedim faydasını gördüm haftada bir iki kez vermeyi düşünüyorum en azından ranatlar çocuk, abartmadıkça sıkıntı olmaz bence
EsoMom_ TKumsall olabilir zaten gün veriyorlarmış aynı günde çekilmiyormuş o yüzden en az bir aylık olsun dedi bende ne olur ne olmaz diye cuma gündü Yenidoğan bölümüne götğrcem hem sarılığına baktırırım
EsoMom_ ipekmom_ ne bilim insan bişey olur diye korkuyor benim öncesinde ölü dogumum var ondan en ufak şeyden nem kapıyorum korkuyorum
ipekmom_ EsoMom_ çok haklısınız, benimde ikinci çocuğum onun tecrübesi var biraz, herkesin büyütme şekli yaşadıkları farklı oluyor tabikii, sağlıkla büyüsün inşallah 🌸
myangelson kusmm bız götürdük muayeneden zarar olmaz kontrol edilsin bir sorun varsa erken müdahale olması iyi oluyor diye. Ama işitme testi sıkıntı bizde. Geçen hafta gittik derin uyumadı olmadı ay sonuna tekrar randevu verdiler umarım bu sefer olur
kusmm myangelson hayatım biri 25 aylık oldu. Biri 15 aylık. Yürüyor zaten ikiside zaten bir problem olduğudna kesinlikle anne anlıyor. Ve hissediyor
Beyzanurgg EsoMom_ kalça ultrasonunu çocuk doktoruna randevu alıp gittik o ultrasona yönlendirdi hemen o gün bakıldı. Ama göz kontrolü yaptırmadık hiçbir doktor söylemedi yani bebeğim 8. Aya girmek üzere
EsoMom_ Beyzanurgg vllla bi göz göster muayene ettir benim yeğenimde de yapmadılar genetik göz hastalığı varmış bulanık görüyormuş yeni öğrendik bizde göz doktoru bakıyor us burdan öğrendiğim kadarıyla