EsoMom_ bilgedenizokaribal öyle oluyor mu bir sürü imza attırdılar bize onlar kendilerini sağlama almışlardır bence
maviportakal_ EsoMom_ bursa sabahtan doktora gittim hemen yönlendirdi 15 dk sonra falan sıramız geldi çektirdik valla 😅
kimchikimdi EsoMom_ Aslında ebeye söyledim biz istiyoruz ama sizin tercihiniz dedi önemli olan işitme ve kalçaymis
EsoMom_ kimchikimdi gözde önemli yeğenimde bulanık gördüğünü 6. Aylıkken öğrendik o yüzden yaptırırım ama ne zaman yapılacak edilcek o durum skkıntı
PapatiA EsoMom_ aynen o zaman senın kalmış kalça ulturasyonu ve diğer aşılar dediğim gibi sağlık ocagının hemşiresi seni arıyor şu var diye
EsoMom_ PapatiA saglıkocagındski ablayla iletişim halindeyim zaten ama şu kalça falnnbu testler kafa karıstırıyor
TKumsall EsoMom_ topuk kanı iki defa alınıyor saten ama birini sağlık ocağı alıyordu normalde siz sağlık ocağına gebelik bildirimi yapmış miydiniz aramaları gerekiyordu sizi çoktan
EsoMom_ TKumsall yok canım zaten saglıkocagıyla iletişim halindeyim bi doğduğunda aldılar bi de çıktıktan sonra sarılık için kontrole gittiğimde aldılar o yüzden Saglıkocagı gerek yok orda alınmış zaten dedi :)
Ayyseenurr EsoMom_ bunların hepsini özel hastane kendi yapıyor olması lazım zaten bende özelde yaptım bütün testlerini kendileri yaptılar ekstra ücrette istenmedi
EsoMom_ Ayyseenurr benden ekstra öyle ücret istiyorlar ki o yüzden daha gitmiyorum sarılık şu bu testlerini bile ödeme istediler
Havin49_ EsoMom_ kalça biz 41 günlükken çektirdik İçirme testi doğumdan sonra zaten yapıldı bidaha yapmadık Göz de 66 günlükken yaptırdık
kimchikimdi EsoMom_ Ben önümüzdeki ay yada kalmadan sonra diye düşündüm benimle aynı zamanda doğum yapan akrabam var o götürdü doktor 6. Ayda tekrar çağırdı simdi pek belli olmaz demiş ama elbette önemli tabi
TKumsall EsoMom_ o zaman o normal geri kalanları saten çocuk doktoru yönlendiriyor dediğim gibi göz için ilk dogdugunda bakıyorlar saten hastane içinde sonraki 6. Ayda kalçada 40 günlük olduğundaki muayenesinde yönlendirir