Mervisemir Uzun zaman sonraa yeniden kizlarr 33+ dun kontorlum vardii 2 hafta oncee ters olan bebis simdi dogum pozisyonundaa dahada donmez heralde dimi
Hbsanneoluyo Mervisemir 32.haftada girdi doğum pozisyonuna bende senin gibi çok sevindim ama bi türlü doğum kanalına girmiyo😭 Herşeyin hayırlısı inşallah sen kolayca doğurursun
Duyguanneoluyor Mervisemir yarın kontrolüm var bnimde 29 da gitmiştüm 33+1 olcaz yarın en son yan yatıyo dedi doktorum inşllh doğum pozisyonundadr kaç kilo sizin bebiş
Selim_Alparslan Mervisemir gözün aydın canım benimde 23. Haftadan beri Doğum pozisyonunda erken Doğum olacak diye çok korkuyordum🙂 şimdi 38+0 olacağız bekliyoruz 👶🏼
Mervisemir Hbsanneoluyo daha ne kadarin varr olur insallah benimde dondu ama daha zamani varr bencee seninde olur uzulmee stres yapma😍😍
Mervisemir Duyguanneoluyor Duyguanneoluyor ayy insallah benim 1900 cnm ama benim tipime goree normal dedi ne cok buyuk nede cok kucuk dedi ben biraz minyon tipliyim oyuzdenn insallah dogum kanalimada daha zamanimiz var senindee gelir cnm senin bebis kac kilo ???
Hbsanneoluyo Mervisemir 3günüm kaldı canım 4 ayrı ebe baktı normal doğum çok zor dediler😣 Pazartesi gününe kadar girse keşke
Mervisemir Hbsanneoluyo hadi yaaa hic belli olmaz cnm insallah son ana kadar donerr iyi tut moralini hakkinizdaa hayirlisi neysee o olsun