hamcokelek33 Busravezeytin ben ameliyattan çıkmadan çıkarmışlardı oğlumu eşim beni beklemiş ailem de odaya çıkmış bebişle. Ben gittiğimde odadaydı🥹
merveasilorhan Busravezeytin 37+2 de olmuştu oğlum kilosu vs iyiydi normal odamızda devam ettik çok erken değil 37 haftayı doldurmuş ve geçmiş olacaksınız
merveasilorhan Busravezeytin 3500 dü aklın kalmasın hiç ciğerleri vs zaten gelişmiş oluyor o zamana kadar
nnmmggg Busravezeytin bende 37+0 da suyum geldiği için bebekte ters olduğu için acil sezeryana alındım kuveze gitmedi çok şükür sorun yapmayın bence sıkıntı olmaz
nnmmggg Busravezeytin 3 kgdı çok takılmayın bence şuan ikinciye hamileyim doktora söyledim ilki erken doğdu diye biz 37 haftayı erken kabul etmiyoruz normal doğmuş dedi
GULLMOMMY Busravezeytin bende sancilarim olduğu için oğlumda makat gelisdi doktorum 37 +5 de almıştı gayet saglikliydi 3590 gr doğmuştu
GULLMOMMY Busravezeytin aynı gün doğumdan bir saat önce olcmustu doktorum 3 650 gelmişti doğunca 3kilo 590 çıktı
3bebekliannee Busravezeytin Ben kızımı 2018 de 36+5 de 2.750 kilo ile doğurdum öncesinde ciğer geliştirici yapıldığı için küveze girmemişti oğlumu da 2022 de 36+0 da doğurdum 3.200 o da küveze girmedi ciğerleri geliştiyse eğer bi sorun olmuyor
Busravezeytin 3bebekliannee 37. Haftada geliştiğini umuyorum çünkü hiç ciğer geliştirici yapmadık umarım gelişmiştir😊
GULLMOMMY Busravezeytin cnm zaten 37 yi doldurmuş oluyor gelişimi tabikide tamamlanmıştır için rahat olsun allahin izniyle bir sıkıntı olmaz sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Mutlusonsuzz Busravezeytin normalde öyle zaten anne karninda daha iyi büyürler benimki karın çevresi küçük tü yavaş kilo alıyordu o yüzden dışarda daha iyi büyür dedi 🤭🥰