Kızlar indirimden ürün aldım. Hepsijet firması getirdi. İmeiden dolayı sim kartım kapandı birkaç gündür kapalı. Kurye teslimat kodu olmadan teslim etmeyeceğini söyledi. Bende durumu izah ettim kimlik göstereyim dememe rağmen kabul etmedi. Maaştan kesinti yapıyor dedi. Zararını karşılayayım dedim onu da kabul etmedi. Başka bir yöntem sordum telefona geliyor yoksa yok dedi ve gitti sinirlendim bende haliyle. Onlarca kargo aldım kodsuz hiçbir sorun yaşamadım. Hepsijet firmasını arayıp şikayet oluşturdum. Tekrar dağıtıma çıkacaktı. Bu defa da hasarlı ürün kaydı oluşturuldu ve iade edildi.
Hemen bir sonraki günki siparişim ise adrese gelmeden kimşik inraz etmiyor imza vermedi şeklinde (dün de aynı şekilde yazıyordu sistemde) iade süreci başlatılmış. Hepsijete bildirdim durumu ama çözüm olmadı. Resmen bana taktı ve asla kargolarımı getirmiyor. Diğer 3 kargomu da getirmeyecek biliyorum. Bu durumu nasıl çözebilim ? Daha önce başına gelen var mı ? Şimdi numarayı değiştirip başka sipariş verdim. Ama yine gelmezse dağıtım merkezine gidip kötü şeyler yapıcam en son…