Damla_111 34+4 haftalık hamileyim lavaboya girdim idrarımı yaptıktan sonra tekrar idrar kaçırmaya başladım korktum acaba su mu diye ama böyle birden akmadı bu haftalarda idrar kaçırma olabiliyormuş suyun gelmesi nasıl belli olur nasıl anlarız ?
samira555 Damla_111 ben 28 deyim aynı durumu yaşıyorum hatta su mu diye çok korktuğum zamanlar oldu ama idrar rahim tam boşaltamıyor kalanı akıyor su geldiğinde sürekli devamlı akarmış durmazmış
Nisanmomy Damla_111 30. Haftamdayım bende de aynı şey oluyor. Su geldiğinde ya birden ya sızıntı şeklinde sürekli geliyormuş idrar gibi tutamıyormuşuz.
edannnnur Damla_111 su geldiğinde asla tutamıyorsun idrarını durdurabilirsin ama suyu istesende durmuyor
Havin49_ Damla_111 benimki bi seferde aktı hepsi sonrada hiç tutamadım hep az az geldi doğurana kadar
nursenasu27 samira555 ay evet bende öyle bişe yaşadım tuvaletten çıktım oturdum birden tekrar tuvalet isteği geldi korkmuştum açıkçası ilk gebelik olunca tecrübesizlikte fazla oluyor
Alpker Ben yaşamadım ama ablada birebir şahit oldum böyle sanki kovayla alt tarafına su dökmüşler gibiydi çoktu ve hiç bilmeyen biri bile kolayca anlayabilirdi hatta sonra kıyafetini değiştirdi tekrar çok su geldi
maviportakal_ Damla_111 ben bizzat yaşadım lavabodan çıktım avuç içi kadar aktı idrar sandım tutmayı denemeden aniden oldu ama sonrasında bi kaç kez tekrarlanınca hemen doktora gittim ve suyum geliyormuş gerçekten eğer tekrarladıysa mutlaka gidin 34+6 daydım bende
anne41_ Damla_111 ben ilk doğumumda yaşadım bizzat :) idrar gibi bişey değil tutamıyorsun bardaktan boşalır gibi boşalıyo. Gece tuvaltim geldi sanıp kalktım ve ayağa kalkar kalkmaz tutamadım boşaldı kısa bi süre sonra da doğum sancılarım başladı ve doğumum gerçekleşti :)
samira555 Damla_111 bende ilkinde çok korktum ama ara ara oluyor hep her seferinde tekrar korkuyorum ama su devamlı olduğu için bekliyorum bi yarım saat bi saat tekrarlamıyor öyle zaten idrar yani yada akıntı
bus_ra1 Damla_111 canım su gelmesi olayını anlamaman gibi bir ihtimal yok tabii eğer sızıntı şeklinde değilse.. böyle şarıl şarıl oluyor net anlıyorsun 😊
dunyamyavrularim12 Damla_111 idrardır belli bazen idrarı tam boşaltamadıgımız da oluyormuş . Suysa da devamı muhakkak geliyor oluyor yani . Ayreten idrar kokusu olan ve bakınca veya ele temas edilince anlaşılan bişey ama su öyle değil bildiğiniz Çeşme de ki su gibi kokusuz kıvamsız bişey