xxR4bia Kızlarım yaşayan ya da bilgisi olan var mı geç döllenme hakkında? Kanda ve testte ne zaman çıkar ki? Bugün bat hala olmadım umudum var hala belki böyle bi ihtimal olur diye tutunmays çalışıyorum 🥲
nursenasu27 xxR4bia geç döllenmeydi benimki üç defa kan testi verdim hepsi de negatif çıktı zaten âdet düzenliği vs vardı onun için doktora gitmiştim orda öğrendim gebe olduğumu
nadisss_50 xxR4bia arkadaşım adet geçirmesinin 13. Günü 81 belaya öğrendi baya geç döllenme olmuş onunki bende 3 günlük gecikmede 1500 belaya öğrendim erken döllenme olmuş adet olana kadar bekleme bizi tavsiye ederim sabırla
sutlukahve_ xxR4bia evet geç döllenme olunca öyle oluyor bide genellikle düzensizlik yaşıyorsan geç döllenme ihtimali daha fazla ben hep yaşıyordum normal gecikme sanmıştım hatta
tgbnur41 benim bugün 7.gün gecikmede test yaptım bir saat önce kadar negatif çıktı normalde 24-25 kasımda regli olmam lazımdı yarın sekizinci gün olucak regli gelmezse sizce ne yapmalıyım
xxR4bia tgbnur41 sanırım ikiniz için de şu an tek yapılması gereken kan vermek negatif çıkarsa da kadın doğuma muayene olmak 🥲
tgbnur41 xxR4bia ben aslında vermiştim kan ama sonucu daha göstermedim ve çıkan değer de düşük o sonuca göre negatif ama o zaman 1 ya da 2 gün gecikme mevcuttu şuan 7yi bitiriyorum
Kubra381 Bende geç döllenme den şüpheleniyorum 29 Ekim son adet tarihim Klomen kullanmıştım bu ay ve belirtiler var ama test negatif adetlerim düzensiz oluyor
xxR4bia Kubra381 benim de negatif çıktı kasık ağrımdan duramadım kas gevşetici attım umarım yoktur gebelik
serka Bende bat gününe 1 gün kala test yaptım negatif çıktı umarım geç döllenme olur sizinde benimde 🙏 belirtiler vardı o yüzden pozitif bekliyordum açıkçası
xxR4bia sutlukahve_ yani spiral varken erken bile oluyordım. Geçen ay çıkarttım gününde oldum ama bilemiyorum belki de tam düzrne oturmadı henüz
sutlukahve_ xxR4bia varsa çıkar canım sen bı kan ver bize de haber ver rabbim gonlundekini nasip etsin