birthecene özellikle konunun en başında kimse kimsenin ne yaşadığını bilmeden yargılamadan yardımcı olsun lütfen diye rica etmiştim. bende biliyorum sizin bu söylemiş olduğunuz şeyleri ama konuya girerken bedua eder gibi o gün birine birşey olur falan, misalen bile söylenen şeylerin tesiri olur yapmayın bunu lütfen. bende istemem aldırmak elbette ama demeki bakacak gücüm yok veyahut pisikolejim kaldırmayacak neden bu şekilde düşünürken dünyaya gelmesine göz yumayım eğer ben ona sağlıklı bir anne olamayacaksam neden onun günahına gireyim bunları bile bile bir çocuğu dünyaya getirip de sonrasında hayatını zindan etmek de çok mantıklı gelmiyor bana zaten isteye bile hamile kalmadım ki korunurken hamile kaldım. bencilce düşünmek yerine her türlü şeyi düşünüp mantıklı bir karar almaya çalışıyorum aslında. emin olun zaten çok zor ve üzücü şeyler yaşıyorum kendi içimde kaç gündür, birde siz bu şekilde yargısız infaz yapmayın. yardımcı olmuyor bu bana aksine daha da çok kahrolup üzülmeme sebep oluyor.