Umutbatum Revannn yok canım sürekli değik mesela dün sabah 5 den gece 2 e kadsr devam etti sancılarım gün boyu sabrettim gece sadece belden aşagıyı yıkadım ılıkk su ile
Alyamm Revannn benim sabahları ağrım oluyordu kasıklarımda doktorum fitil verdi enfeksiyon olabilir diye 32 haftalık gebeyim ama siz ikiz gebesiniz bir doktora görünün
Reykzy Revannn bişey olmaz rahat ol stresten regli erkn oluyodum ben düşün yani stres yapma rahat ol yorma kendini çok
Nursemomm Umutbatum vajen progestan kullanmalısın canm yat kalkmamaya çalış drun seni yönlendirdiyse celestone ciğer geliştirici de vurdur her ihtimale karşın onun dışında bizim için risk 2.2 mm altı
Umutbatum Nursemomm canım hiç. Bişe demedi ya 2 3 hafta daha içinde tutmaya çalış dedi ve yürüyorum biraz fazla sorun olur mu 🤔
Nursemomm Umutbatum bazı doktorlar bi tuhaf valla en azından ciğer geliştirici yapsaymış sen nasıl içinde tutcaksın ☺️ İstersen başla dr a görün canm
Reykzy Revannn bende aynı kuzum annesin sen dayanıcaksın ikisinede sana da sağlık versn allah azcık daha dayanıcaksın
dml33 Umutbatum icinde tut ne ya sn cok meraklisin sanki cikarmaya yat dinlen sürekli bide baska bir doktora danis bncede belki baska bi yol gosterir sana