nergiss123 Merhaba annişler, ben 12+ 2 haftalık hamileyim daha cinsiyeti öğrenmedik. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar kalbi atmadı biz ümidimizi kesmiştik ama doktor her ihtimale karşı 10 gün bekleyin dedi. Bekledik ben kendimi kürtaja hazırlıyordum. Bu ara bir rüya gördüm bebeğim ölmemiş ve kızmış ismi de Zümra imiş. Rüyanın üstüne 2 3 gün sonra doktora gittik bebeğin kalbi atıyordu. Acaba bebeğim kız mı? Ve benim bu ismi vermem gerekir mi? İsmin anlamı da çok güzel baktım.
maco61 nergiss123 bu arlar böyle post çok okuyorum bende isimiyle bebeğimi gördüm 18. Haftaya girmek üzereyim henüz öğrenemedim cinsiyeti bakalım ne olacak hayırlısı olsun sizin hakkınızdq
ervanur38 nergiss123 bende kızımda erva ismini koymuştum diguma yakın rüyamda bir kız veriyolar adı ne diyorum Zeynep diyolar eşime dedim Zeynep erva çok güzel olur dedi öyle bıraktım adını bende öyle gorduysem bı hayır vardır mantığıyla baktım
melikeeeb nergiss123 ben de rüyamda ismiyle bebegimi görmüştüm kızımız oluyordu ve cinsiyeti de kız gerçekten kız yani inanıyorum ben rüyalara
merve__12 merve__12 cinsiyet öğrenmeden önce 2-3 kez kız bebek gördüm ve kızım olucak inşallah ismi cinsiyeti öğrendikten sonra gördüm
adatuna Biraz inanma meselesi bence. Rüyalar aslında bilinçaltı olan şeyler siz fark etmesiniz bile düşündüğünüz, duyduğunuz şeyler bilinçaltında rüya olarak ortaya çıkar. Benim için o yüzden anlamlı değil :) ben koymazdım.
maco61 nergiss123 bulundular erkek diye ama kesin değil. Benimde oğlum olmuş aynı abim ayy nasıl emziriyorum maşallah bir süt geliyo cup cup emiyorum anneme diyorum ki anne adınıda Mert koyduk sapsarı bembeyaz 3.750 gr doğmuş hepsini gördüm 😆 Doktor erkek mi ne dedi ama devamı gelmedi bakalım Salı randevum var
ddrys 2 yıl önce bir rüya gördüm kucagıma bir erkek bebek verdiler senin oğlun dediler adıda Doruk Eymen dediler ve gercekten hamile kaldm cinsiyet erkek
ddrys nergiss123 hocaya sordum rabbimden haberci rüya gelmıs ama ismi koymak farz degil dedi ilk oğlumun adı Miraç Yenal bunuda Metehan kpyacagım