minikcivciv89 aysekizmaz benimde ilk bende çok korkuyordum gebe okuluna gidince biraz rahatladım şimdi arada geliyor korku ama nadir bakalım son günler ne olur 😄 şu anda pek stresim yok gibi doğuma dair illaki bir şekilde çıkacak ordan 😄🤣
minikcivciv89 aysekizmaz var ama ebe emekli oldu yerine ebe gelecekti geldimi bilmiyorum yok benc3 geç değil ben 15 haftada yazıldım 16. Haftada başladım en küçük benim haftamdi hatta 23 26 30 haftalar vardı ilk ders olmasına rağmen
minikcivciv89 aysekizmaz gidince sorun yazılın ona göre tarih verirler 1. 2. 3. Derse yetisirsiniz ebe geldiyse
aysekizmaz minikcivciv89 kac ders yapiyorlar bilginiz var mi. Ben bugün gittim aslinda ama doktorum semt polikliniğindeymis tekrar oraya gitmek zorunda kaldım aslinda sent karakolu bize daha yakin orda gebe okulu olsa harika olurdu
minikmucizelerim2 iyc merhaba ben hastaneye telefon açıp doktorun adını verdim randevu için oraya bağladılar doktorun sekreteri randevu oluşturdu
minikcivciv89 aysekizmaz çiğli hastaneyi arayipta kaydolabilirsiniz gebe okuluna 2241 di sanırım dahili numara unuttum ama yanlış hatırlamıyorsam oydu