esr417_ Kızlar 13.haftaya gireceğim yarın bugün kahverengi bir leke geldi ağrım fln yok normal mi ?bu benim ikinci hamileligim ve ilki 7haftalikken düşükoldu korkuyorum
esr417_ beriii47_ yarin gidecem kanamanın devam edip etmemesine baktım devam etmedi yarin sorarım istersen sana da bilgi veririm sen gittinmi
beriii47_ esr417_ çok iyi olur sen dikkat ediyor sun ama benim öyle şansım yok inşallah güzel haberlerle gelirsin bende cuma gitcem ama devlet kanama alanı olduğunu bile söylemedi diger haftada özele gitcem
esr417_ beriii47_ devlet cok ilgilenmiyo özele git canım inşallah birsey yoktur sende de akşam bilgi veririm sen yat dinlen iş yapma tuvalete kalk sadece
esr417_ beriii47_ cnm anca yazabildim kusura bakma doktor bana rahim ağzında yara vardır korkma dedi ama kırmızı olup olmadığına bak senin kırmızı mi öyle ise kadin dogum hastanesine git Rabbım sana bağışlasın
beriii47_ esr417_ senden sonra benim çamur gibi leke geldi ama baya geldi doktora gittim 7buçuk uzunluk 2buçuk genişlik var kanama alanı çok dikkat et yatak istirahat verdi 😔
esr417_ beriii47_ ya üzüldüm ilaç verdi mi peki bak tuvalete bile dikkat ederek git Rabbım sana bağışlasın çocuğunu strese girme dua et cnm ismi azam duası yap
beriii47_ esr417_ benim kalkmam mümkün değil işte sorun orda bebegim 8buçuk aylık beni istiyor arada kucak ve sallama yapıyorum hep dua ediyorum sağlıklı hayırlı olsun inşallah
aysinnam beriii47_ Canım dün gece de bende 1 cm geçmeyecek şekilde kahverengi bi akışkan akıntı geldi Dr gittim idrar yoku enfeksiyonu dedi Uroday adında ilaç verip gönderdi doğru bir yöntem mi? Kanında çıkmadı idrarda orta halli var dedi