Mucize-11 Merhaba hanımlar ikili test yaptırmam gerekiyor az önce talep düştü ben de onayladım ama detaylı usg çekilmez diyor sizce gitsem bakar mı ikili test için bu doktora giden var mı bilgi verirmsnz
ru_a6 Mucize-11 Sadece riskli gebelik bakılmaktadır yazan odalar yapıyor. Bu odada detaylı usg çekilmemektedir yazanlar yapmıyor
AslanEge Mucize-11 ayrıntılı ultrasonla ikili tarama aynı şey değil yani ikili tarama yapar ama haftan küçük olabilir biraz. Ayrıntılı ultrason dediği 20. Haftadan sonra yapılıyor ve çok nadir devlet hastanesinde yapanlar var genellikle özelde yapılıyor
Mucize-11 Şuan 9+6 haftalığım randevu gününe 11 haftalık oluyorum erken mi olur yoksa tam vakti mi ona göre iptal edeceğim ama önemli olan doktorun açıklamasındaki yazıya göre yani yinede yaparmı
hilalgazi Mucize-11 Bence olmaz canım ben tam 12 haftada yaptım 10 gün falan oldu henüz sonuçlarım çıkmadı hepimize rabbim sağlıklı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 🤍
yldzberna Hastane ve doktor hakkında bilgim yok ama ikili test için doktorum 12. haftada gel demişti bana
hilalgazi Mucize-11 Bence sen tam 11 haftanda git eğer ki doktorun bir hafta ertelerse 12 haftanda yaparsın canım ama bence yapar ☺️💖