birmayismasali 31 haftalık hamileyim sabah kalktığımdan beri elim ayağım tutmuyor bogazim ağrıyor içten ateşim var gibi hiç iyi hissetmiyorum. Hastaneye gitsem serum takarlar mı boşuna mı giderim
sdfdml02 birmayismasali bende gebeliğimde diş ağrısı mide ağrısı vs çok çektim ama Parol bile içmedim bebeğe gider diye . Dayanamayacak durumda olursan git illaki bir tedavileri vardır canım gebeler için çok gecmıs olsun Allah şifa versin
asil15 birmayismasali geçmiş olsun paroldan başka bir şey vermezler bende 3 4 gündür ayniydim 1 tane parol için sonrasindada bal limon ve sıcak su karıştırıp için ben öyle toparladim
ru_a6 birmayismasali parol serum takıyorlar ama normal içtiğimiz parola göre daha etkili oluyor en azından bende işe yaradı reçete olarak boğazda enfeksiyon varsa antibiyotik yazar geçmiş olsun
mirababy03 Çok geçmiş olsun Parol serum takarız sadece dediler bana :( hiç bir işlem yapamıyoruz ve antibiyotik veremiyoruz dedi acil doktoru
birmayismasali sdfdml02 ben de bu zamana kadar hiç parol içmedim ama gerçekten kolumu kaldıramıyorum. Sürekli ağlıyorum böyle bebege daha çok zararı var bence bilmiyorum
sdfdml02 birmayismasali git o zaman serum takarlar büyük ihtimalle kekik yağı varsa eğer ayaklarının altına sürüp çorap giy bide minicik pamuğa 1 damladan az damlat göbek deliğine koy o çok iyi geliyor bende öyle yaptım