seymakaynar Evet birçok genetik değerlendirme merkezi var ve insan hangisini seçeceğini şaşırıyor. Doktorunuzun yönlendirdiği bir yer varsa mutlaka başka yerlerden fiyat almanızı öneririm genelde anlaşmalı oldukları yerlere yönlendiriyorlar. Birçoğuda doktorla anlaşması olup komisyon verdiği için doktor ismine göre fiyat veriyor ben ilk doktorumun yönlendirdiği firmadan 19.000 tl fiyat alıp bir başka hastaymış gibi farklı bir doktor ismi vererek fiyat aldığımda aynı firma 14.000 tl demişti maalesef. Bu yüzden dokturumuda değiştirip kendim araştırmaya başladım. 7-8 tane Laboratuvarla görüşüp fetal dna içeriğiyle ilgili broşür ya da pdf isteyebilirsiniz hem içerikleri karşılaştırırsınız hemde hepsinden fiyat alırsınız. Çünkü 40 tane genetik test yapan yerle 90 tane genetik test yapan yer aynı fiyatı verebiliyor. Ben istanbulda yaşıyorum ama Ankara merkezli genoks firmasına karar verdim aradım bir gün sonra gelip evden kanımı aldı hemşireleri 14.000 tlye anlaşmıştık ama eylül ayıydı fiyatda bir değişiklik var mıdır inanın bilmiyorum. Sonucum da 5 gün içinde çıktı çokta memnun kaldım. Burda arkadaşlarında önerip memnun kaldığı başka firmalar oluyor onların içinden seçerek giderseniz sizin içinde kolay olur. Hepsinden broşür, pdf ve fiyat isteyip karşılaştırabilirsiniz karar vermesi biraz zor oluyor en azından işinizi kolaylaştırır bu şekilde, sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah 🤗🌸