karayelll Arkadaşlar merhaba yine ben🫣Şuan 11 haftalık bebeğim doğum Samsun’da olacak samsunluyum ama özel hastane mi şehir hastanesi mi kararsizim ikinci doğum sezeryan olacak.Samsunda nereye hangi doktora gidiyorsunuz
zey55 karayelll karayelll ben Büyük anadolu da Esra Nur Özgür e gidiyorum kendisinden çook memnunum tavsiye ederim
2bebekbiranne55 karayelll bende büyük Anadolu Erkan beye gidiyorum memnunum seseryanım 2. Doğumum olacak ilki istanbuldaydı ta ilçeden geliyorum 😊
karayelll zey55 paket mi aldınız ablamda orda doğum yaptı Erkan hocaya ama ben kararsızım şehir hastanesi de açılmış orası da temiz kararsızım ilk doğum üniversitede olmuştu davut hoca yapmıştı ama bilmiyorum
zulaal zey55 bende yeni hamile olduğumu öğrendim bu doktora gitmek istiyorum yaklaşımı falan nasıl acaba memnun musunuz Birde ssvd istiyorum acaba destekler mi bu konuda
zey55 karayelll henüz paket almadım onu hiç konuşmadık bende 10. Haftamdayım yarın muayenem var duruma göre ilerleyen dönemde psket alabilirim veya kendim özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum
karayelll zey55 gebelikten sonra sigorta yapmıyor çoğu firma yaparsada çok daha ücretli oluyor yine bı araştırın tabi
zey55 karayelll hastanenin paketlerinde de genelde sadece muayene oluyo diye biliyorum ama iyice araştırıp öğrenmek lazım diğer türlü çok pahalıya geliyor malesef
zey55 zulaal ben kendisinden memnunun aramızdaki iletişimi seviyorum sorduğum sorulara yanıtlar alabiliyorum ssvd konusunda nasıl bir düşüncesi vs var onu malesef bilemicem ama bir şans vermenizi tavsiye edebilirim tabiki tercih sizin 😇
bestemelis zulaal ssvd medikal park Sefa erdem Özhan yaptırıyor ben de ona gidiyorum ssvd düşündüğüm için
Merw Kızlar ben de ilk doğumumu livde Seher Sarı da yaptım. Şu an 2. Hamileliğim madical park Sefa Erdem e gidiyorum. Ssvd düşünüyorum.
zey55 Merw evet Sefa beyin yaptığını biliyorum o da çok tatlı bi doktor büyük anadolu hastanesindeyken muayeneye gitmiştim gayet ilgili kibardı
zey55 happymomlife ben henüz 12. Haftanın içerisindeyim pazartesi günü ikili tarama testim var detaylı ultrasonu doktorum kendi mi yapar yoksa başka bir yere mi yönlendirir bir fikrim yok malesef
Merw zey55 ben detaylı ultrasonu devlette yaptırdım ama çok erken randevu almak gerekiyor. Hamileliğin başlarında