Berna1 Kızlar ovulasyon testlerime bakar mısınız? Nasıl fotoğraf koyabilirim? Yeni üye oldum fotoğraf nasıl yükleniyor ?
Mervezngn Berna1 hızlıresim.com a gir yükle oradaki linki buraya at bakayım Canım ben ovulasyon takibi yapmıştım
Mervezngn Berna1 iki çizginin de kıpkırmızı olması şart biraz koyu demek çatlamaya yakın demek sadece. Mesela Cuma baktın ikiside kıpkırmızıysa değerlendir ertesi gün tekrar yap ikinci çizgi silikleşmişse yumurtan çatlamış demektir
Gulcannn616161 Berna1 canım ikinci çizgi aynı koyulukta ve ya daha koyu olcak daha var yumurtlamana.. bende iki kere ovulasyon testiyle hamile kaldım
Berna1 Gulcannn616161 Peki çok koyu olması şart mı? T çizgisinin c kadar olması illa gereklimi? Youtubdn izledim illa olması gerekmiyor diyor ama bilemedim cnm
Gulcannn616161 Berna1 T cizgisi ya C cizgisi kadar koyu olucak ya da T cizgisi C cizgisinden daha koyu oluyo.. Yumurtlamaya yakın onu zaten net bir şekilde anlicaksın cizgi çok koyu oluyo canım
Berna1 Mervezngn evet canm haklısın. Ovulasyon testimde 7 sinde koyuydu bugn öğlen aynı akşam silinmiş gibi olunca yumurtladm mı acaba dedm🙄
Kubra-91 Berna1 canım sana tavsiyem bence çubuk tipi olan testlerden kullan ben bunlardan hiç memnun kalmamıştım her günü aynı gösteriyor gibi bozuk olduklarını düşünüp bıraktım çubuğa geçtim
Kubra-91 Berna1 ben de laboquick almıştım ama bilmiyorum anlayamadım her gün aynı gibiydi bıraktım sonra innovita kullandım çok memnun kaldım o kadar net gösterdi ki ne zaman yumurtlama ne zaman çatlaması olmuş apaçık belli oldu
Kubra-91 Berna1 Google a yaz canım gittigidiyorda çıkıyor ben Ensar medikal diye bi sayfaları var ordan almıştım instagramda takip yapan bir arkadaş önermişti sağolsun
aaslii34 Canım bende ovulasyon testini denedim ve koyu çıkması lazım senin sanırım daha yumurtlaman olmamıs devam et bir süre daha
Berna1 Kızlar bugün öğlen tekrar yaptn çizgi silikleşmeye başlamış🙄 Bu normal mi? Buraya yüklediğim fotoda 7 martta koyuydu çizgi bugün ise daha silikaxaba bnm yumurtlamam çizgi kopkoyu olmadan olmuş olabilir mi?
Kubra-91 Berna1 canım çizginin kıyaslamasını öncekilerle yapabilirsin ancak ama dediğim gibi bu testlerde net anlaşılmıyor maalesef ☹️