mlkunal Kızlar 17 haftalığım yani hamilelikten midir nedir dünden beri bi anda sanki bağırsaklarım kilitlendi yani afedersiniz var ama çıkamıyorum neden böyle oldum ne iyi gelir karnım sancıyor bi fikir bi çare😭🥺
1oglanannesi mlkunal bende ayni o haftada yasadim haftaylami alakali bilmiyorum doktorunuza soyleyin fitil yazsin rahat yapin tuvaletde otururken cok guc vermeyin
Nisanmomy mlkunal bende de olmuştu. kayısı kurusu ya da kompostosu tüketebilirsin. Bir de gebelikte kullanılan şuruplar var doktoruna söylersen yazar o seni rahatlatır
Lexias mlkunal ne yaparsan yap fayda etmez 3-4 gün çektim o ağrıyı doktorum dupholac şurup verdi hamileler kullanabiliyor git hemen eczaneden al rahatla evde de bulunsun
bkb35 mlkunal kuru kayısı bana çok iyi geliyordu daha doğal yollarla çözmek istersen öyle yapabilirsin. Üstüne bir de su içiyordum çok faydası oluyor. Tabi doktorun ilaç da verebilir
Esmaaaa58 mlkunal bende hastnde yattıktan sonra karnm çok ağrıdı kabız oldum kuru kayısı yedm çok iyi geldi hastnde şrup da verdiler o duphaloc tan ama bnde işe yaramadı yani kabızlga
mlkunal betulmommy demir ilacına başlamadım da cnm yani dünde madımak yedim ot yani bildiğin yok yine de rahatlayamadım
muhterem07 mlkunal demir ilacı kullanıyo musın canım o cok kabızlık yapıyo incir kürü war onu tavsiye ederim faydasını gördüm