Nisanmomy aysegulk07 genelde doktorlar yürütüyorlar. Siz tok gidin mutlaka. Muayeneden 10 dk önce sağlık sorununuz yoksa iki dilim biter çikolata yiyip meyve suyu için hareketli olsun bebişiniz daha kolay pozisyon alır
aysegulk07 kayrosmom evet çikolata ve meyve suyu içiyorum iyi oluyor inşallah bebişim hemen gösterir kendini de zorlanmayız. Teşekkür ederim sağolun 😍
aysegulk07 Nisanmomy evet genelde öyle yapıyorum çikolata meyve suyu ikilisi iyi geliyor yine öyle yapacağım teşekkür ederim cevabınız için 😍😍
ozlemyilmaz60 Benim doktorum en son muayenede yaptı cinsiyetini göstermesi için bacaklarını açması için hareket ettirdi karnıma biraz bayağı salladı ben korktum bir şey olacak diye ama doktoruma çok güveniyorum çok şükür bir şey olmadı zaten o anda bebek hareketlendi ve cinsiyetini öyle öğrendik
aysegulk07 ozlemyilmaz60 bazı doktorlar yapıyor şuanki doktorum hiç yapmadı bebeğim zaten hareketli bi bebek cinsiyetini de hemen göstermişti inşallah detaylı ultrasonda da hareketli olur 🙏🏻
Cicilininkini aysegulk07 detaylıda degil ama bana da yaptılar onu bebek cinsiyetini görmek için uyuyo belkide uyandıralım felan diyerek hareketlendirmek için
elfnrccn aysegulk07 tabiki çok normal , bazen elini çeksin diye vurur, iter, bastırır bunalrdan bebeğe zarar gelmez. Sorun etmeyin sadece ufak dokunuşlarda bile karnınız acıyorsa bu sorun asıl doktora belirtin.
kimchikimdi aysegulk07 Bende çevirme olmadı da bastırarak karnımı sallamisti bebek kendini göstersin hareketlensin diye
Busranur_mnts aysegulk07 benim doktorum bebek kıpırdasın diye ultrason başlığıyla hafif hafif vurmuştu bi de başlığı sürtmüştü biraz ileri geri öyle elle müdahale yapmamıştı
kyaas aysegulk07 çocuğu döndürmemiştir sanki ters duruyor da doğum pozisyonunu aldırmış gibi bir yazı olmuş bende de ellerini açmıyordu bakması gerekti rapor yazıyor çünkü karnımı salladı yittirdi çok normal birşey
aysegulk07 kyaas çoğu doktor yapmış herkes öyle söyledi bakalım inşallah bende gerek kalmaz korkuyorum biraz
Cicilininkini aysegulk07 evet ben bile kendim evde yapıyorum 😀 hareket etmesini saglamak için arada hafifce
busra34__ aysegulk07 bana biraz riskli geldi ya ne bileyim bastırmak vs riskli gebelik bile olmasa tuaf yani hangi devirdeyiz bastırma nerden çıkmış ki genelde ters durunca benim doktorum çikolata ye gel vs diyor o zaman dönüyor bebiş veya öksür diyor öksürünce düzelmemişti çikolata yedim 15 dk yürüdüm biraz düzelip hareketlendi
aysegulk07 busra34__ evet benimde içime sinmeyen bi konu oldu sırf bu yüzden özele gideceğim sanırım doktorla konuşup lütfen böyle olursa bastırmayın diyebilmek için