gunesimekardes Kahvedelisi dogum icin plates destegi alabilir 34. Hafta itivariyle hergun pelvik egzersizler yapabilirsin. Bir de sancilar gelince hazirda sicak su torban olsun dedi bu gun ebe. Sehir hastaneleri gebe okullarinda dogumu kolaylastirmsk icin neler yapilir anlatiyorlar tavsiye ederjm
3bebekliannee Aysunbilgili benim bildiğim kadarıyla organlar yerine geri geldiği için oluyor o ağrı benimde 2.de doğumdan sonra hâla doğum sancısı varmış gibiydi bir de çok kasmıştım kendimi oğlum kızıma göre daha iri ve kemikli olduğu için doğum sonrası kemiklerim çok ağrımıştı özellikle bacaklarım kendini kastığından dediler ama ben bi kaç saat sonra iyiydim ertesi gün hiçbişeyim kalmamıştı sizin baya uzun sürmüş
Aysunbilgili 3bebekliannee olabilir inşallah kötü birşey yoktur benim doğumda çok zor oldu bende baya kendimi kastım
Meryem-7927 Kahvedelisi benim.ikinci hamileliğin bende 32+6 oldum bende sizin gibiyim ilk mecburum sezeryan oldum evde suyum geldiği için bunda da suyum gelir diye korkuyorum doktor size gün verdimi dogum için
miracsmom_ Kahvedelisi aynı şekildeyim bende bugün 37 olduk doktor pazartesi doğum şeklini konuşalım dedi nasıl yapcam ikiside korkutuyor gün yaklaştıkça ilk hamileliğim zaten bi çırpıda kavuşmak istiyorum 🥹🥹
rabia7106 Kahvedelisi bende yeni hamileyim ama cok korkuyorum ve kendim panik atak bireyim napıcam diye ara ara ağlıyorum 🥺
asporca Kahvedelisi nasıl dogurcam diye düşünüyor insan başta ama iş başa düşünce mecbur elinden geleni yapiyosun normal doğumda hepsi senin elinde oluyor biraz açılma egzersizleri nefesler sanciyi karşılama yöntemi yani burda söylemesi kolay oluyor ama o yola girince bir şekilde oluyor 🤗
gulsah30 Kahvedelisi bn ilk oglumda hamileligimn basndan beri gebe platesi yaptm dogum gunune kdar calistim kuaforum egilip pedikur yaptim pelvigi acmak onemli olan ve cok rahat cok kisa surede ve yirtiksiz bir dogum yptm tabi doktorun perina masajiyla birlikte suan 2inci cocugumu sabah ogrendim
gulsah30 Kahvedelisi vajinal dogum cok rahat o an zorlaniyorsun ama birkac saat icinde hersey normale donuyor
Asmel Kahvedelisi bana saçma geliyor doğumdan korkmak,illâki acıyacak yani ağda,lazer bile acıtıyor bu nasıl acıtmasın..Böyle doğumu düşünmek yorucu olmuyor mu? Anı kaçırmak bence daha acı verici bir şey..
elifayktt Kahvedelisi emin ol korkacak hiçbirşey yok Allah kuluna kaldıramayacağı yükü vermez ben şuan 2. Bebeğime gebeyim 30 haftalığım ve ilkim sezeryandı sadece doğum esnasında ve yatış yapıldığında Allaha teslim ol dua et tüm benliğinle gör bak herşey nasıl güzel ve kolay oluyor içindeki tüm korku çıkıp gidiyor senden