ozozy Kızlar 24+5 deyim ve az önce tuvalete gittiğimde peçeteye turuncumsu kırmızıya çalan bir leke geldi çok çok küçük bir miktardı tekrar kontrol ettiğimde herhangi bir leke görmedim acaba sivilce falan mı vardı diye kontrol ettim hani belki o patlamıştır diye ama öyle bir şeyde yoktu korkmam lazım mı?
prensesannesi611 ozozy endişe etme canım normal gibi görünüyor ama doktora danışmakta fayda var bazen kılcal damarlar da genleşme de olabiliyor kanama bundan kaynaklı olabilir ama en iyisini doktorun bilir
Fatmanur_0416 ozozy ben 23 haftalık oldum kanamam başladı erken doğum riski verildi senin lekelenme olmuş bence git görün canım
minnosbirkiz ozozy aynı haftada, aynı sebepten doktora görünmüştüm, enfeksiyon çıkmıştı, belirtisiz bi şekilde enfeksiyonum vardı, fitil vermişti ve bir daha tekrarlamadı
ozozy prensesannesi611 teşekkür ederim içimi rahatlattın ama dediğin gibi en kısa zamanda doktoruma danışacağım 🫶🏻
ozozy minnosbirkiz geçmiş olsun İnşaallah kötü bir şey yoktur pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum bende