rmysadgzl Merhaba kızlar ben normalde ayin 24/25 adet olurum ama bu ay olmadım gecikmenin üçüncü günü kan tahlili verip ilk defa 0.100 değer gördüm normalde 0.2 çıkardı ve hala regl olmadım sizce bu değer yükselir mi
Sss1947 rmysadgzl canım malesef daha yükselmesi biraz zor birdahaki ay inşallah hepimizin yüzü güler 🩷
cinderella rmysadgzl maalesef yükselmez sıfırın üstünde olması gerekirdi bu durumda hamile değilsiniz demek 🥰
damla6565 rmysadgzl gecikmeden önce yapsaydın bi ihtimal yükselir derdim fakat adetin gecikmiş sanmıyorum yükselmez. Bana doktorum bir ara şey demişti 0.3 veya 0.200 aynı şey sadece labaratuvara göre bu değer oynuyor. Umarım herşey gönlünüzce olsun 💞
rmysadgzl Sss1947 insallah ama merak edip araştırdım da öyle olup da yükselen çok kişi varmış benim de bir umut işte 🥲
Sss1947 rmysadgzl Tabikide hepimiz bir umut 1 haftadır kanamam var ama diyorum belki bir umut tutunma bişey vardır 😕 inşallah beklediğin gibi olur hersey
BlueLuna Aslinda 0.100 degeri 0.2′den daha dusuk bir deger. Sonlarina gelen 0′lar sizi yaniltmasin. Virgulden sonra gelen degerler kafa karisikligina yol aciyor, o yuzden belirtmek istedim 😇 gec dollenme konusunu bilemem, elbette olabilir.
ela_0801 rmysadgzl benim ayın 1 inde 0.30 çıktı 20 sinde 13 çıktı tabi düşük yaptım ama allahtan umut kesilmez
ela_0801 rmysadgzl olmadığı sürece vardır 45. Gün öğrendim ben hakkında hayırlısı olsun canım kafana takma her şey olacağına varır❤️
serapasil23 rmysadgzl bende reglime daha vardı sabah ilk idrarimla test yapmıştım silik çıkmıştı. Sağlık ocağında test yaptım 0.2 idi. 10 gün sonra tekrar yaptım 555 çıkmıştı.
rmysadgzl serapasil23 böyle cevaplar alınca daha da umutlanıyorum yarına randevum var bakalım hayırlısı inşallah