Tugbakaya Kızlar 12+1 de kendi doktorumuz %80 erkek dedi bugün fakülte hastanesinde ultrasoncu doktor arkadaşımız baktı ben buna erkek diyemem kız da olabilir dedi en son baya baktıktan sonra erkek olabilir dedi kafam coook karıştı anlayan varsa yorumlayabilir mi? https://hizliresim.com/XMjQp7
aysecam Tugbakaya canım ayrıntılı ultrasona kadar beklemek en mantıklısı benim bebeğim 16 haftalık 12 haftalıkken %80 kız dedi ama hala kesinleşmedi
Fasulyeveannesiii Tugbakaya biraz komik olacak ama o görünen şey çocuğun pipisiyse valla bilmiyorum 🤷🏼♀️ şimdiden maşallahı var 😬😂😃😃😃
Tugbakaya Badesmom nasıl anlıyosun canım ya erkek diye herşeyi mavi aldım önemli olan sağlıklı olması tabi de erkek diye sartlandıktan sonra kız çıkarsa tuhaf olcak
Mucize7979 Tugbakaya 12. Haftada her şeyini almak için çok erken değil mi😬 20. Haftaya kadar pipiyi de gösterip erkek dediler. Detaylıda kız dediler 30dayız hala kız 🤓
Hbsanneoluyo Tugbakaya kız hangi ara aldın herşeyini🙄😂 Banada 13 te erkek dedi doktor 16 da kız 40+5 hala kız😂
Ezgib Kuzenime 7. Aya kadaryerkek dediker Kızı oldu teyzeme 9 ay erkek demişler Kızı olmus rabbim bilir
Tugbakaya aysecam doktorum daha önce arkadaşımızın bebeğine %60 erkek demişti öyle de oldu genelde tahminleri tutuyormuş yani ama bugün kafam karıştı baya
[silindi] Gulcannn616161 kız değil mi benimde böyle bi görüntüsü vardı doktor kız dedi bacak arası boş 😀😀
aysecam Tugbakaya işte o yüzden ayrıntılı ultrasonu beklemek ve ondan sonra alışveriş yapmak daha mantıklı değişebiliyor cinsiyetler çünkü