Benosp bendede hamilelikten önce vardı ya hafiflesin oda yeter Çarşamba gününe randevu buldum ilaç verse doğum dokroruma da gösterecem ona verse kulanacam ya nasıl bende ki baya sanki ilerlemiş hastane korkusu var bende sağlık anksiyetesi var bir yerim agrisa korkuyorumn çarpıntım başlıyor elim.ayagim.birbirine dolanıyor sonra mesela misafirliğe mi.gittik.o.ortamda yokluyor beni korkular.sanki heran bana bisue olacak orda yada biri bize mi.geldi gene panik oluyorum bu nasıl bişey sürekli aklımda kötü şeyler yani normalde dedim idare ederim dün gece kaynanamlardaydim eve gittik bende.uzandim sırtımin sağ ve sol kürek kemiği ağrımaya başladı bende korktum birden acaba kalpmi.diye sonra birden çarpıntım başladi ama nasıl ses geliyor kalbimden ayağa kalktım eşim de evdee değil di birden elim titremeye başladı demek çok panik oldum ilk defa öyle oldum çünkü titreme geldi diye çok korktum eşimi aradım acilr götürürdü beni kalp şeridi kan aldı temizi dedi çok şükür dedi sen en iyisi piskiyatriye git şuana kadar etkisindeyim