Gurbetgelini morvili doktoruna sor canım senşn hamileliğinin gidişatını biz nasıl bilelim benim ilkinde çok geç başlattılar ikinci de hemen baştan başlattılar
Deletedmom231 morvili Ben mide bulantım yüzünden 15. Haftaya kadar hiç birşey kullanamadım. O haftadan sonra vitamin demir ilacı falan kullanmaya başladım. Herkesin farklı tabi hamileliğin gidişatına bağlı.
Heyzil morvili benim demiştim çok iyiydi kanama rağmen 28. Hafta da başladım. Artık başlayalım dedi iyi ama her an düşebilir dedi.
nergisog Bana doktorum 3 aydan sonra başlattı. Şu an çok düşük demirim. Öncesinde de öyleydi. Başlarda da vardı. Önermiyorum dedi şu an. 150 demir değerim ferritin de düşük b12de düşük hgb de düşük. 26. hafta bitmek üzere. Doz da arttırmadı doktor.
Selim_Alparslan morvili Decavit kullanıyordum 16. Haftada başlatmıştı 30. Haftada bıraktırdı çok kilo aldırdı bana 25 kilo aldım 37+6 yok şuan 😓
morvili Deletedmom231 multivitaminin icindeki demir miktarı yetmeyince bazen ayrıca demir ilacı verebiliyolar
Deletedmom231 morvili Hmm oda olabilir doktorum bana tek bir hap verdi hepsi var içinde 2. Kutum şuan çokta güzel bir hap mide bulantısı falan yapmıyor decavit vermişti önce 2 taneden fazla içemedim perişan etti