gunesimekardes Kizlar ozellikle cocuguna yalniz bakan annelere soruyorum elektrikli ana kucagi hayat kurtariyor mu?
1kovakizi gunesimekardes biz aldık ama çevremin %80i bebeğinin elektrikli ana kucağını sevmediğini söylüyor😂bakalım inşallah severse büyük kolaylık kendi kendine sallıyor müzikli oyuncaklı bişey oyalamaya birebir
beguuss gunesimekardes Benim 2.gebeliğim elektrikli de çok uzun zaman durmuyor, babybjörn almıştım ben çok memnun kaldım ona koyup yanıma koyuyordum işimi yapıyordum beni izliyordu kızım
yurdgul gunesimekardes bende manuel almayı düşünüyordum ama geçen trendyolda bir tane elektrikli marka ana kucağını indirimde görünce manuelle arasında çok bsy olmayınca elektrikli aldım. Dün geldi kurulumunu yaptım çok beğendim. İnsallah bebişte sever.
esmanur6565 Benim elim kolumdu diyebilirim yani o derece çünkü ani misafir gelirdi ev işim olurdu bana sağ olsun çok yardımcı oldu 😀
gncarlermrt @"gunesimekardes ben aldım sevmedi benim ki ikinciye hamileyim bakalım bunda da denicem 😁
demetov Ben nedense elektriklinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Ablamın çocukları(3 tane erkek) için manuel almıştım. 3 ünü de sürekli sallamak zorunda kaldık yoksa durmuyolardı. Keşke elektrikli alsaydık dedik hep. Kadın iş yapamıyodu
Leilani gunesimekardes elektrikli değil de manuel vardı babybjörn den. Bebeğim aşırııı seviyordu çok işimi görüyordu kendini sallayıp duruyordu
Meleekdincc Aslında bu konu benimde kafamı kurcalıyor bir tanıdığım elektrikli beşikte rahat ediyor diye hep ona koydu orda uyudu vs. Şimdi sosyal hayatı sıfır dışarıya çıkınca bile durmuyor bebek sadece onda uyumak istiyor keşke hiç almasaydım diyor
gunesimekardes Bagi dastana aldim bir tane muzikli beyaz gurultulu.. Icinden sarj aleti kumandasi ve kullanma kilavuzu cikmadi… Smdi degistirsem mi iade mi etsem? Bagi dastana kullanan var mi?
mihriban- Ben ilk çocuğumda düz ev tipi Ana kucağı aldım çok işimi gördü gittiğim yere götürdüm kullandım baya uzun süre şimdi ikinciye hamileyim buna elele diye bir markadan daha doğmadi kullanmadım boş denedim baya iyi görünüyor
Strongirl_ gunesimekardes ben eleltrikli veya manuel farketmez hiç almadım 2 çocuğum var. Pusette yatıyordu benimkiler mutfakta odada pusetteydik. Salonda da salincagimiz var yatar pozisyona geliyor ona koyuyordum duruyorlardi. Şuan yine hamileyim bu şekilde devam edicem. Ha durmaz ağlar bana iş yaptirmazsa falan o zaman mecbur alicam.
Busranur_mnts gunesimekardes bebekten bebeğe değişir ben almadım Manuel ana kucağı aldım arkaya kendisi sallanandan bebek doğduktan sonra da alınabilecek şeyler bebeğin durumuna göre bakarsınız
Busranur_mnts gunesimekardes yeni fark ettim eski postmuş aldınız mı ana kucağı ne aldınız şimdi kaç haftasının