rege0119 Kızlar önerebileceğiniz erkek ismi var mı? Hep aynı erkek isimleri var. Sanki başka isim kalmamış gibi. Farklı bir isim arıyorum asla karar veremiyorum . Yardımcı olur musunuz
ylnydgd rege0119 Egemen, Özgür, Erdem gibi zamansız ama anlamı güzel isimler. Erkek olsaydı bunları düşünmüştüm
ozlemyilmaz60 Ben eşimin adını koydum 😅 benim kocaya bağlılık eşimin adı Hüseyin başına yiğit ekledim yiğit Hüseyin diye kocam çok sevindi
greybrde ozlemyilmaz60 ay bende oğlumda çok istedim eşimin adı tolga oğlumuz da tolgahan olsun dedim bir Tolga yeter dedi istemedi 🤣
Hatiiceuucar 36 haftamdayım bizde o kadar kararsız kaldık ki aklımızda hiç yoktu ama Çınar 💙 koymaya karar verdik
busepolatt Hatiiceuucar yaaa bizde 19 haftalığız ilk oğlumun adı Cihangir şimdi yine oğlum olacak onu da Çınar koyucaz benim aşırı hoşuma giden bir isim 😌
Hatiiceuucar busepolatt ayy Allah analı babalı büyütsün inşallah 💙💙 Bencede çok güzel bir isim. Kızımın ismini ben koymuştum, oğluşumuzun ismine de babası karar verdi
Deletedmom_297 kzbn51 askında aybars çok yaygın benim çevremde çok var eşimde önerdi hatta bana sizin çevrenizde çok yoktur .
Rose_07 rege0119 Valla çok zor erkek ismine karar vermek. Bende aynı isimlerden bıktım ve Ekin ismine karar verdim. Yanına Ege koyacağım Ekin Ege olacak. Degişmezse tabi.🙈 Sizce nasıl.😊
serap_6327 rege0119 Oğlumun ismi Adar. Baharın gelişi demek😍 Eşimin isteğiydi ilk zamanlar alışamadım sevememiştim ama şimdi çok seviyorum duyan herkes de çok beğeniyor. Büyük oğlumun ismi de Çınar💖