Bmlkjhvb FETUS SOL, BÖBREKTE;15.50* 10.93 MM, SAG BÖBREKTE; 5.09* 3.87 MM CAPLI PELViKALiEKTAZiiZLENDi* MEGASisTisiZLENDi.(MESANE CAPI39,27*35,25)
babymom2026 Bmlkjhvb 15 yüksek risk diye biliyorum bende perşembe günü gittim detaylıya bana da 3 milimetre var dediler kendi doktoruma kontrolde sordum önemsiz dedi araştırdım 4ün altı risk değil yazıyordu. Yapay zekaya sordum senin için kaçıncı trimesterdesin
Anneyim6 Bmlkjhvb banada 24. Haftada perinog büyük dedi biri 8 biri 6 dedi 10 kadar normalmiş takip edelim dedi 28 de gittim küçülmüştü 32 de tekrar gittim 4-4 dedi normal dedi
bebetoli Bmlkjhvb benimde öyle bebeğim kız 32 haftalık gebeyim ve böbrek biri 22 milim doğum sonrasına dek bekleyecez dediler suyunda azalma olmasa doğum sonrası bakilck dendi anne karnında müdahale edemeyiz dediler
Bmlkjhvb babymom2026 Dr pazartesi tekrar bakacak. Detaylı ulturoson için yönlendirecek eğer çocuk çişini yapmamış olursa aynı kalırsa. 33 haftalığım detaylıda cıkmamıştı. Özel takipliyim sehir değiştirdim yeni doktorum gördü.
Anneyim6 Bmlkjhvb olabiliyor endişe etmeyin erkek bebeklerde daha çok görünüyormuş hatta benim kıx diye biraz korkmuştum ama geçti elhamdülillah