brsndgn Arkadaşlar merhaba gebelik şekerim çıktı. Hangi marka şeker ölçüm cihazı kullanıyorsunuz? Bendeki optima ama iki elde de deniyorum .5 6 birim fark çıkıyor. Doğru mu yanlış mı bilemiyorum .
kayaaseyda brsndgn aynısını bende kullanıyorum evet bende de farklı çıkıyor bende tereddüt ediyorum ama yapacak bişey yok birkaç kez denediğim oluyor ve hepsi farklı sonuçlar neye inanacağımı bende bilmiyorum 🤷♀️ bıraktım artık yediklerime dikkat ediyorum
Pinarkorkmazer brsndgn 5 6 birim çıkması normal sürekli ölçmeyin bir kere ölçün yoksa kafanız karışır
brsndgn kayaaseyda bende diyete uydugum sürece yüksek çıkmıyor . Kızımda da zaten gebelik şekerim vardı ama hala alisamdm insan korkuyor bı şekilde. Teşekkürler cevap verdiğiniz için.
benceyn kayaaseyda rina check diyeydi galiba benimki ama bende bıraktım artık dikkat ediyorum daral geldi ölçmekten. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
brsndgn sunbloom123 iki elden de denediniz mi acaba fark var mı diye. Teşekkürler cevap verdiğiniz için.
sunbloom123 brsndgn daha önceden denemiştim bir sorun yaşamadım daha da dikkat etmedim açıkcası yarın sabah ölçtüğümde size de tekrar yazarım 🌸
brsndgn Deletedmom_297 eczacı bu markayı verdi şikayet almadık diyince bende aldım tabi .ama doğruluğundan emin degilim
eszeyb3 Deletedmom_297 bende lifecheck kullanıyorum ama aşırı şikayet var gerçi artık doğumum çok yakın değiştirmem gibi
Deletedmom_297 brsndgn canım doğruluğundan emin olmak için eczanede yada sağlık ocağında farklı bi marka ile ölçüm yap aynı anda
brsndgn sunbloom123 teşekkür ederim bende aldgm eczaneye bir soraym da🌸. Değerler güzel açlık 85-95 civarı genelde onu da artık doktora soracgm . Yoksa çok dikkat ediyorum kg bile verdim.
brsndgn Pinarkorkmazer off evet iyice taktım.. gece hiç birşey yemedim sadece 10da mandalina yedim ve açlık 100 çıktı yani nasıl oluyor anlamıyorum .kafam karıştı iyice teşekkür ederim.
demetov brsndgn ben de onu kullandım bende de farklı cıkıyodu +5-5 yanılma payı hepsinde varmış eczacı söyledi
Pinarkorkmazer demetov bu yanılma değil eczacı yanlış söylemiş parmaklar arasında kan akışı farklı olduğu için birim olarak 10 birim 15 birim bile farklı çıkabilir