safiyakosker Merhaba bende istmosel mevcut sezeryan skar olarak geçiyor doktorum gebelik istersen yap seni riske sokmam dedi fakat risklerini de anlattı bu şekil olup saglikli gebelik geçirdiniz mi duydugunuz varmı şimdiden teşekkürler
yasarceyda12 safiyakosker kanama yapabiliyor normalde hamile kalmasanda yapabiliyor bence düzeltmek en iyisi riske atmamak lazım diye düşünüyorum sonuçta bebek rahime yerleşicek dikişlerde sıkıntı olmasın hamilelik düşünmesin neyse ama düşünüyosun sonuçta
bsrm Ne gibi riskleri var . Benimde sezeryan kismimda bombeleşme var ama bana doktorum herhangi birsy demedi ameliyat sorasinda duzeltiriz dedi
safiyakosker bsrm içte açıklik var ve bebeğin gidip oraya yapışma ihtimali var ve bu durum hem beni hem bebeği riske aticak
safiyakosker yasarceyda12 oldum amaliyat malesef bir doktorun eline düştüm amaliyati yaptı açık şekilde tekrar oldu malesef tam kararlı değilim sorduk doktora doktor olucaklarida anlattı sağolsun kararı eşinle sen ver dedi riske de atmam dedi
yasarceyda12 safiyakosker tabiki canım bi risk bar ama hiçbirşey olmadanda geçiren var nasip işi yani