Kızlar saçlarım çok dökülüyor uçlarından da 5cm alınması gerek çok kırık 19 haftalık hamileyim kestireyimmi sizce ?
Hamilelikte saç kesimi
Ne kadar batıl inanç olduğunu bilsemde bir türlü içim el vermedi kestirmeye 🙂 Bekledim hala bekliyorum 🤔🤔
Ben kestirdim valla zaten belli bi aydan sonrada dökülmesi duruyor saçın
RukiyeKaraca ben kestirdim hiç bir sorun olmaz canım kestirebilirsin
RukiyeKaraca ben iki kere kestirdim ve şuan kısacık yaptırdım
RukiyeKaraca ben uc haftada bir hemen hemen hep kesiyorum uclarindan biseh olmadi olmaz diede dusunuyorum Allahinda izniyle insallah
Ben iki kez kestirdim valla 🙂
Batıllara çok fazla kulak asmayın ay daha neler. Saçını kestirmek bi kere kendini de iyi hissettirir e sen iyi hissedince bebek de iyi hisseder... kendin için güzel olan herşeyi yaptırabilirsin. 😊
Bende kestircem uçlarından ama beyazlarım çoğaldı 😂 dr kesip organik boyayabilirsin sakınca Yok demişti bende kestircem boyatcam şakınca yok 😘
Bende 12.haftamda kestirdim boyattım hiçbirşey olmaz ilk bebeğimde de kestirmiştim yani ben ona inanmıyorum ömür Allahtan
Randewu aLıp gitmem lazm benmde bi türLi gidemedim saçım beLimde we çok gür zor oLuyo sürekli uğraşmak !!!
👍🏼 BatıL inançLara inanmak yahudi adetLerindendir ✋🏻 MüsLüman ne inanır nede önerir !! Teşwik etmek bile dinden çıkarmaya müsait bi ortam oLuşturur !! BiLmemek değiL öğrenmemek kötü !!