betulbetyus Çift yumurta ikizlerine hamileydim şuan 5-6 haftalık arası birinin kalbi atıyor fakat diğeri ölmüş benim gibi yaşayan barmı ,doktor o kendiliğşnde kaybolur dedi
Havin49_ betulbetyus 5-6 haftalık bebeğin kalp atışının duyduğunu nerden anlamış benim çift yumurta 6 haftalık ne bebek ne kalp atışı vardı 7 haftalık bi bebeğin 8 haftalık bi bebeğin kalp atışı duyuldu
guzelmom betulbetyus benim de baştan beri 4 doktora göründüm ve 5. Olarak peritonolog ikiz olabilir mi yaa diyip durdular ama 2. Bebek görünmüyor bu sefer de o kese dediklerine kanama bölgesi diyip duruyorlar ama nasıl oluyorsa ne zaman gitsem diğer bebeğin boyu kadar o da büyüyor ama içinde bebek bulamıyorlar. Ya hayalet ikiz sendromu yaşıyorum. Ya da kanama alanı kese kadar büyük olduğu için kafaları karışıyor. Yani biz zamana bıraktık Ya o kanama alanını veya keseyi rahim emecek Ya da doğuma kadar bizimle beraber duphaston kullanıyorum ne olur ne olmaz diye.
betulbetyus Benim bir tanesinden çok zor görüler zaten ultrasonda çıkmadı alttan muane ile bakıldığında kesenin içimde ufka gözüktü oda ölü zaten dedi direk