zeynepkrky yoncahan aile hekimim erken aralığın ilk haftasında git dedi beta 15000 çıkmıştı Kanama hic olmadı siz böyle diyince tedirgin oldum
yoncahan zeynepkrky 15 bin beta çok iyi bu değerle zaten keseyi bebeği kalp atışını her şeyini duyarsınız millet 1500/2000le görüyor bence çokta beklemeyin gidip görün en azından
agilkaya yoncahan bende cumartesi yani dün verdim 560,7 çıktı yarında versem mi acaba diye düşünüyorum
yoncahan agilkaya kaç kere verdiniz? 3 kere verdim ben yükseliş iyi olunca tekrar vermeyelim diyoruz ama
zeynepkrky yoncahan bende beta öyle çıkınca neden erken dedi diye merak ettim burdan araştırıyorm sizin dediğiniz gibi erken görenler var Beta değerlerinde mi yanlışlık var diye düşündüm ama 15000.00 di bu degere göre 3 4 haftalık demisti bu hafta içi gitmemi soyledi 1 hafta önceki değerim bu
agilkaya yoncahan ben çok düşük rakamla öğrendim. Adetim 27 kasımdı. Ben 23 kasımda kan verdim ilk. 23 kasım (adete 4 gün kala) 16,3 25 kasım (adete 2 gün kala) 74,0 27 kasım (adet günü). 208,8 29 kasım (gecikmenin 2. Günü). 560,7
agilkaya zeynepkrky son adet tarihinize göre haftası daha erken gelmiştir belki doktora beta değer aralığı çok geniş oluyor. Tahlil referanslarında örneğin 3 haftalık gebelik betası 150-1100 olabiliyor. Yani 150 çıkan biride 1100 çıkan biride 3 haftalık olabilir. Anlatabildim mi bilmiyorum. Her insanın fizyolojik olarak beta salgılama sistemi farklı olabilir.
Eda42_ agilkaya Canım senin zaten artışın sonuç çok iyiydi neden tekrar verdin cuma günü gidersin inşallah keseyi de görürdün ☺️☺️
Eda42_ agilkaya Hadi gözün aydın olsun cuma günü keseyi görürsün 🥰🥰 tekrar kan verme için rahat olsun bundan sonra bebisi görmeyi kalp atışını duymayı düşün inşallah sağlıkla gebelik olur hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah amin 🤲🏻🤲🏻🥰🥰
yoncahan agilkaya oyyy maşallah maşallah büyümüşş🫠🪬🪬🪬 Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eylesin 🤲🏻 benimki de 1898 çıktı bakalım artık vermeyeceğim perşembe Allah nasip ederse görmeye gidicez
agilkaya Eda42_ amiiin canım çok teşekkür ederim. Bakalım cumaya randevu bulamadım 8 aralık pazartesi gününe randevu bulabildim
agilkaya Kızlar öğlenden beri hiç adet ağrısı gibi ağrım olmadı normalde gün içinde ara ara olup geçiyordu bu normal mi öğlen 2 den beri hiç ağrımadı
agilkaya yoncahan valla laboratuar 1000’e kadr değeri gösteriyormuş >1000,0 ( binden büyüktür) şeklinde çıktı canım 😂 senin kaçtı ne kadar sonra çıktı ? Benim en son 29 kasımda 560,7 idi
yoncahan agilkaya askım aynıyız seninle işte benim 29 ekim bat 24 ekim 103 27 ekim 389 29 ekim 898 1 aralık 1898 çıktı daha vermeyeceğim artık 🤲🏻♥️🪬🪬