derryaaneva Kızlar haftaya hamama gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla bende 7 haftalık hamile oluyorum sizce bı sıkıntı olur mu hamileyken hamama gitmek
minikcivciv89 derryaaneva çok sıcak olduğu için erken doğum riskini artırabilir 1. Ve 2. Tremester de sizin daha 1. Tremester tansiyon falan varda bence gitme
Seloloo derryaaneva bence evet. Çok sicak duş bile sakıncalı genel olarak. Kasların gevşemesinden kaynaklı diye biliyorum
Nisanmomy derryaaneva gebelikte hamam, sauna gibi sıcak ortamlar kesinlikle önerilmiyor. Hatta çok sıcak suyla bile duş almamanız gerekiyor.
Daisyy000 derryaaneva Rahmi gevşetir hamileyken asla önerilmiyor. Enfeksiyon kapma anlamında da 1 numara pis ortam.Ki zaten kaygan ortam ayağınız vs kaysa sıkıntı
derryaaneva Seloloo Aaa bilmiyordum carsanba günü doktoruma soracaktm gitmiyim o zaman bebisten önemli değil yapacak bişey yok
Havin49_ derryaaneva çok sıcak ve buharlı olduğu için rahim kasılmaları ve erken doğum riski yapıyor doktorlar önermiyor cnm
derryaaneva msskrkss hamam dediğim herkese açık değildi bize özeldi ama siccsktan dolayı gitmiycem ben ilk zamanlar diye sorun olmaz sanmıştım ama bebisten önemli değil gitmem