omurce ben gecen sene gecırdm aslında cok buyuk bır belırtısı yoktu adet gunum az az lekelenmem gelınce dedım galıba hamıleyım kan verdım 30 cıktı degerım tabı bız bır mutlu olduk. Hemen doktoruma gıttım evet var gibi takıp edelım dedi ogunden sonra ıkı gunde bır ölcüm yapıldı bu arada lekede devam edıyordu ama oyle bı agrım falan yoktu ılk hafta ıkı kat yukselen deger sonrasında cok az artmaya devam ettı doktorda tabı ultrasonda 1500 den asagıda gorunmeyecegı ıcın suan goremeyız ama buyuk ıhtımal dıs gebelık yada dusucek dedı yaklasık 1.5 ay boyunca ıkı gunde bır kan verdım ve anca 1500 lere cıktı degerım ama hala hıcbır yerde goremedı doktor keseyı bende artık bu belırsızlıkten cok yılmıstm doktor bu dıs gebelık yuzde 90 olmasa bıle saglıklı bır gebelıge donme ıhtımalı yok gel sonlandıralım dedı ve 2 ay sonra ıgne ıle sonlandırrıldı tabı o 2 ay boyunca yazılanlardan dolayı yasadıgım korku hayatımı cok zorladı cok sukur ıgne vurulunca hıcbısey hıssetmeden kendı kendıne zamanla 0 landı degerım ve normal adetıme dondum suan Rabbıme sukurler olsun 13 haftalık hamıleyım