Ertugrulunannesii Kızlar miğreni olanlar hamilelikte nasıl etkili yol buldunuz. Dr çok zorlarsa parol iç demişti ama oda hiç etki etmiyor göz kapaklarım düşüyor agrıdan artık dayanacak gibi değil 😭😭😭
hunilimom Ertugrulunannesii uyuyorum ben canım karanlık odaya geçiyorum kafamı tülbentle bagliyorum gözüme de bagliyorum sessiz odada uyuyorum bi kaç saat geçiyor az da olsa
Asimommm Ertugrulunannesii bn hiçbi şekilde başedemiyorum migrenle. Parol atıp şansımı deniyorum ama tık yok. Acile gidip parolun serumunu taktırıyorum ancak öyle rahatlıyorum. Yani illa damardan alcam
Buse1907 Ertugrulunannesii Ben parolda içemiyorum canım, mide rahatsızlığımdan dolayı. Buz ve patatesin çok etkisini gördüm 8 ayda. Hemen kesilmese de ağrı, bir süre sonra kesiliyor. Tabi sessizlik ve karanlığı da, es geçemem...
Alyamom35 Ertugrulunannesii tamolu deneyin. Bigün ağrıdan kör oldum resmen benimki kronik istifrayla geliyor o beni rahatlattı. Nane yağı karanlık oda ve sade nescafe bana iyi geliyor. Çok şükür bi süredir ilaç kullanmıyorum inşallah Doğumdan sonrada gerek kalmaz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Çok geçmiş olsun.
Ertugrulunannesii hunilimom ben kafamı baglayınca daha çok zonkluyor canım yaa karanlıkta fayda etmiyo ki
Ertugrulunannesii Asimommm yaa ilk hamileliğimde vende hep acillik olurdum şimdi ikinciye hamileyim ilk daha vurdu gitmek istemiyorum artık hastaneyede bıktım
Ertugrulunannesii glhnbrk valla canım şimdi bi akrabadan ersag ın vikisli gibi bi kremi varmış onu bulduk bizde sürünce masaj yaparak yarım saat rahatlatıo ama sonra yine aynı dediğini araştırayom birde bakalım bıktım inanki
Gamzeemrmrt Offf uyuyamıyorum bn hiç şimdi başim catlıyoo. Ne guzel ıyıydı. Yıldızım cok dusuk. Bugun sagolsun nazar aldım sanırsam gecmıyoı yaa napsam uyku yok. Napcam dıye dusunuyorumm 😟🤪 ıgrenç bişy gercekten sag tarafımm velç gıbı🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ertugrulunannesii Gamzeemrmrt yaa valla hamilr olmasam hiç sorun değil 2 tane dolarex içiyorum kesiyordu hamilelikte içemiyoruz malesef bende çatlicam nerdeyse
Ertugrulunannesii Buse1907 yaa kuzum sessiz karanlık ortam şuan mümkün değil 10 aylık bebegim var o da üzerimde hep birde benim başımın alnı sıcak şeye hiç gelemiyor daha beter agrıyor ama ense kısmı da sıcak istiyor ne alakaysa
Alyamom35 Ertugrulunannesii Ağrı kesici. Gebeler kullanabilir. Ama sen Dr una danış. Nane yağını aktardan alabilirsin.
Buse1907 Ertugrulunannesii Canım sıcak değil soğuk pres yap. Ben buz koyuyorum. Patateste çiğ zaten, o da soğuk yani. Bebeğin oyalanırken, bi 10 dk dursa yeter. İnş geçer bir an önce.
Ertugrulunannesii Buse1907 valla soğuk suyla kafamı yıkadım bebişde babası uyuttu karanlık da yattım öyle iyi geldi gibi
Ertugrulunannesii Trandfix ayy hamilelikte çikolatatan tiksindin adı bile midemi bulandırıyor ama duymuştum bunu daha önceden de
Zeynep7777777 Kızlar bu baş ağrısı ne zamanda kadar devam ediyo 17. Haftadayım ve sanırım benim sinüzit ağrısı burun etrafım ve bütün kafam ağrıyo
Ertugrulunannesii Zeynep7777777 sinizüt varsa saçını ıslak borakmamaya çalış canım o nasıl geçer bilmiyorum ama miğren daja kötü ya göz kapaklarını açamıyorum artık o raddeye geli mide bulantısı yapıo
Buse1907 Ertugrulunannesii İns bir daha tekrarlamaz canım. Soğuk iyi geliyor, ben geçen kafamda buzla uyumuşum resmen 🙈
Ertugrulunannesii Kızlar birde saç çekme olayı var siz biliyomusınız bizde bi tek kaynanam iyi çekebiliyo vöyle saçı bi parça alıp iyice ovalayıp çekio hırt die ses çıkarsa bi rahatlama geliyoki sormayın o ses çıkmazsa çektiği yer de agrı oluyor hırt etmesii lazoö