misafir4578 Ilgaz01 34+2 şuan erken doğum bekliyorum doktorum 36. Haftayı geçirmek istemediğini söyledi sancım çıkar ve ağrı hissedersem sezaryen yapacaklar 31. Haftada serviksim 26 mm çıktı serklaj var 25 mm de yarım rahimliyim geçen yıl miyom ameliyatı oldum yüksek riskli gebelik gibi durumlarım var 🤲🏻🥲
Ilgaz01 misafir4578 maşallah bu kadar soruna bebekte mücadeleci yasam azmi var demek ki ben miadını 2500 kg doğurdum o civardaysa gayet güzel sag salim al ins kucagina
Ilgaz01 misafir4578 maşallah bu kadar soruna bebekte mücadeleci yasam azmi var demek ki ben miadını 2500 kg doğurdum o civardaysa gayet güzel sag salim al ins kucagina
ssuozkan misafir4578 maşallaah 🥹 benimde rahmim yarım, serklajlıyım 24+5’teyiz. İnşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız. 🥹 bu aşamada önerileriniz var mı? Benim bebişim 1 hafta geriden geliyor 🥹
Simlifar misafir4578 ben 24 haftadan beri 26 mm ile 36 haftadayım sizinde kötü değil bence zaten hafta ilerledikçe Serklaj yapmayan kadınlar da bile o haftalarda kısalma görülür demişti doktorum da inşallah zamanında gelsinler 🌸
misafir4578 Ilgaz01 Şuan gelişimle ilgili problemimiz yok önceki kontrolde 2400 dedi Dr kilosuna ciğer geliştirici filanda oldum artık hayırlısı burdan sonra bekliyoruz sağlıklı olsunda iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏🏻
Ilgaz01 misafir4578 28 den itibaren sulfaktan birikiyor ben ciger geliştirici olmadım ona rağmen iyi çıkmıştı 34 le beraber miad sayılır oldu bebisler artık yeterli diyolar
1demetyasemen Ilgaz01 ben doğum yaptım canım bebeğim yoğun bakımda küveze bebek rahmi yırtmış 4 cm i açıklık sandılar normal doğum yaptıracaklardı şehir hastanesini istemedim özele kendi doktoruma geldim . Allahtan geldim yoksa bebek yırtık rahimi zorlayacaktı beni kaybedebilirlerdi. Rahmimi alabilirlerdi 🥹 Çok şükür ki şu an ikimizde iyiyiz acil sezaryenle doğum oldu biraz sürecimiz uzun olacak dua edin😣🥹
Ilgaz01 1demetyasemen çok geçmiş olsun iyiki durumun varmis da özele gitmişsin 790 iyi ins yaşar sağlıkla bebeğiniz zaten ozelde yenidogan ucretsiz devlet karsiliyo
misafir4578 1demetyasemen Çok geçmiş olsun hem size hem bebisinize sağlıkla mutlulukla taburcu olun inşallah 💐 Allah sizleri birbirinize ve sevdiklerinize bagişlasin 🤲🏻
VeraVeraVera 1demetyasemen Hayırla, kolaylıkla, afiyetle en kısa sürede kalıcı ve tam sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻 Rabbim sizlere sağlıkla afiyetle bağışlasın 🙏🏻🙏🏻 Rabbim zorunuzu kolaylaştırsın, yükünüzü hafifletsin 🙏🏻
1demetyasemen Ilgaz01 İnşallah canım çok sağ ol şu an duadan başka yapacak bir şeyimiz yok Allah bebeğime güç kuvvet versin inan doktorlar anneyi kaybedebiliriz rahmi alabiliriz deyince maddi hiçbir şey düşünmüyorsun aşırı durumu iyi olan biri değilim ama ne olursa olsun gideceğim dedim Allah bir şekilde yardım eder yenidoğan ücretli mi ücretsiz mi onu bile bilmiyordum bu arada kaldığı süre boyunca ücret istemiyorlar mı
Ilgaz01 1demetyasemen istemiyolar canım ins ozelde daha iyi ilgilenir devlet karşılıyor herseyini yenidoganin
Ilgaz01 1demetyasemen serviks ağzı yırtılması normal tabi orası rahim parçası rahim iciyse atiyolar diyecektim rahim açılmış diye dikise kadar elini sokman gerekiyor 6 ay dogumhanede çalıştım doğumu gelenleri muayene ettim hoc dikişli yoktu kiminki elini atınca gelir kiminki iyice parmağı ilerlwtmen gerekir parmagini orda açarken yirtilmis olabilir
Ilgaz01 1demetyasemen iyi haberlerinizi bekliyoruz sut gelirse kolostrum muhakkak sahip götürün hemşireler verir bebegin ilk asısi
1demetyasemen Ilgaz01 çok teşekkür ederim. İlk günden beri süt götürüyoruz cumartesi günü 1 ml olarak vermeye başlamışlar bugün 2 ml olarak başlanacaktı ağızdan denenecekti . Vücuduna da sürüyoruz dediler şaşırmıştım mesela ama çok güzel bişey. Pamuklara sarılmış resmen sağlık çalışanlarının hakkı ödenmez. Umarım iyi haberler alırım sizinle de paylaşırım seve seve 🥹🌸