oleyanneoluyorum Mucize anlamına gelen çocuk isimleri neler biliyor musunuz, internette çok rastlayamadım birkaç isim dışında 🥲
cinderella oleyanneoluyorum ben kız ismi olarak Mira biliyorum Arapça kökenli mucize anlamına gelir araştırabilrsiniz 🐣
sezenyasemin Nesrin / Nesrine (Arapça) – “Mucize, hediye, güzel koku” Meiracle / Miracle (İngilizce) – “Mucize” Milagros (İspanyolca) – “Mucizeler” Mila (Slav kökeni) – “Lütuf, mucizevi sevgi” Mireya / Mireia (Katalanca-İspanyolca) – “Mucize” Pelia (İbranice) – “Harika, mucizevi” Nessa (İbranice) – “Mucize” Nasya (İbranice) – “Tanrı’nın mucizesi” Nesya (İbranice) – “Mucize” Nasia (İbranice/Yunanca) – “Mucize” Mirela (Romence/Slav) – “Harika, mucizevi” Mirai (Japonca) – Japonca kökenli modern kullanımıyla “mucizevi gelecek” Miraclea (Latince kökenli) – “Mucizevi” Alya (Arapça/Hebrew) – “Yücelik, mucizevi yücelik” Elora (İbranice) – “Tanrı’nın ışığı; mucizevi ışık” Giselle (Cermen) – Bazı yorumlarda “ilahi söz, mucizevi vaat” Alazne (Bask dili) – “Mucize” Mirari (Bask dili) – “Hayret etmek, mucizevi şey” Nasira (Arapça) – “Yardım eden, mucizevi destek” Elina (İskandinav/İbranice) – “Işık saçan, mucizevi güzellik”
Havin49_ sezenyasemin lütfen sadece mucize ismi barındırdığı için çocuğunuzu böyle Sma isimler koymayın rica ediyorum
oleyanneoluyorum cinderella evet internette de en çok bu isim çıkıyor, Minel ismini düşünmüştüm ama onunla ilgili çok değişik yorumlar var emin olamadım🥲
sezenyasemin Havin49_ ben kendim için değil post sahibi için örnek isimleri yazdım ama yine de isteyen istediği isimleri koyar. Kimsenin kimseye o ismi koyma demeye hakkı yok bence bu konuda böyle yazmanız bu ismi koy ak isteyenler için üzücü olur .
Havin49_ sezenyasemin yani cnm bence başkaları gözlerini açmadı iyi olur çünkü gerçekten çok saçma isimler çocuk bile büyüymce niye bu isim kıymuşlar diycek