Byzamrcan Adet bitiminden sonra hamile olduğumu öğrendim ama adet den snra ilişki olmadı doktor de geç dollneme olmuş diyor uzun zaman oldu geç döllenme olur mu ki
1oglanannesi Byzamrcan üstüne görme diye bi şey duymuştum benım 10 yıl sonra annem kız kardesıme gebe kalınca da olmustu reglı olmusdu bıtınce test yapmıstı ögrenmısti ola bılıyo böyle
Byzamrcan GencbirAnne_1 tamda hatırlamıyorum ama kanama uzun sürdü geç döllenme dedi doktor ama uzun snra dollnme olur mu canlı kalır mı bilemedim
GencbirAnne_1 Byzamrcan Bilmiyorum canım sonuç olarak ssağlıkla kucağına al inşallah bebişini Hayırlı olsun 🌸
derryaaneva Byzamrcan bende 14 ekimde oldum en son oda 2 gün anca sürdü bu ay 2 gün gecikmeyle 1900 le öğrendim bende de mi öyle acabaa
Byzamrcan derryaaneva bende ilk düşük çıktı beta hcg senn ki gayet normalmiş ilk öğrendim de düşük du yavas yavas yulseldi bnde
Byzamrcan derryaaneva ya bende anlamıyorum pek yanlış bilgi vermeyim de doktorr baktığında ultrasonda 1 hafta geri tarih syledi bnde neden öyle dedim geç döllenme dedi
CananYusuf derryaaneva En son 20 adet tarihi adetimden sonra son 15 gündür gecikme var, neden kahverengi leke geliyor?”
derryaaneva Byzamrcan ilk gitmemde gözükmedi 3 gün sonra gitmiştim gozukdu carsanba da kalp atışı için gidicem