buse76 agilkaya ben 5+3 de mi ne gitmiştim hiç bişey görünmüyor hatta beta 3600 çıktı ama gözükmedi 6 gün sonra gittim 6+1 de keseyi gördüm kalp atışı oluşmuş dinletmedi ama 7+3 de dinledim siz bilirsiniz gitmek istiyorsanız gidin
agilkaya buse76 doktorum gebelik planladığımı biliyordu. Denemeye başla Pozitifi görünce gel demişti. İlk denemede oldu hamd olsun. Pozitifi görünce gel dedi ben daha geç gitmiş olcam ☺️
Eda42_ agilkaya Evet normal ağrılar gelip gittiği sürece rahîm büyüdüğü için bebek ee tutunduğu için de çok ağrı leke olursa o zaman doktora gidin ihmal etmeyin sakın inşallah öyle şeyler de olmaz sağlıklı sorunsuz gebelik oluşur devam eder 🤗🤗🤰🏻🤰🏻🤲🏻🤲🏻
zuloss ikradgnn27 onlar için artık hersey o kadar normal ki düşük yapmıştım devlete gittim doktor bana koridorda 5 hastalıkmış zaten değerlerin düşüyor düşük yaptın yapılacak birsey yok diyip göndermişti ve Suan hala düşük dediği gebeliği devam ettiriyorum Allah insanı iyi doktorlara denk getirsin
ikradgnn27 zuloss amin canım amin kadın doğum doktorları o kadar ilgisiz ki yada bana hep öyle denk geldi bir türlü ilgili bir doktor bulamadım malesef
zuloss ikradgnn27 bende aynı şekilde bulamıyorum. Bulunduğum yerde özel doktorda yok yani Allah’a emanet yaşıyoruz
agilkaya 1 Aralık (dün verdiğim) beta >1000,0 (binden büyüktür) çıktı 🥰 önümüzdeki pazartesi de randevum var. Bugün adet tarihime göre 5+0görünüyor doktora gittiğimde 5+6 görünüyor. Sizce kalp atışıda duyulur mu sadece kese mi görürüz
ikradgnn27 agilkaya yok canım duyulmaz daha keseyi görürsün belli olmaz yinede çok sessi birşekilde duyulabilir