agilkaya Kızlar kan değerim çıktı 48 saat arayla 23 kasım 16,3 25 kasım 74,0 27 kasım 208,8 29 kasım (bugün) 560,7 Nasıl sizce kızlar
Eda42_ agilkaya Maaşallah gayet güzel artış hadi sağlıkla da devam eder inşallah cuma günü falan belki inşallah keseyi görürsün gözün aydın olsun hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah amin 🤲🏻
agilkaya zuloss teşekkür ederim canım daha kan vermeme gerek var mı perşembe veya cuma doktora gideyim diyorum
agilkaya Eda42_ amin canım teşekkür ederim. Daha kan vermeye devam edeyim mi sence perşembe veya cuma doktora gideyim diyorum artık
GencbirAnne_1 agilkaya Dahha kan vermene gerek yok bence direkt doktora gidebilirsin son adet tarihin ne zaman kaç haftalık şuan bebiş biliyor musun
Eda42_ agilkaya Bence verme strese sokma kendini çünkü artışlar gayet iyi cuma günü git doktora ona göre doktor ne derse inşallah böyle güzel sağlıklı devam eder inşallah amin 🤲🏻🤲🏻
ikradgnn27 agilkaya bence kan verme artık yeter yükselişi gayet iyi ilerliyor maşallah hesap yap 1500-3000 değere ne zaman geliyor ona göre tekrar git keseye bak
agilkaya Eda42_ amiiin çok teşekkür ederiim gerçekten 8 Aralık’a randevu bulabildim ama cuma da normal sıra alıp gidebilirim. Cumaya görünür mü ki kese karından🥰♥️
Eda42_ agilkaya Beta değerine göre 5 binler de karından bir buçuk 3 bin arasında vajinal dan görünür o yüzden karından görünmeye bilir stres yapma bu hamilelikte en önemli şey sabır ama bizler bunu bazen unutuyoruz işte ☺️☺️ inşallah cuma günü herşey yolunda gider görürsün 🥰🥰🤰🏻🤰🏻🤲🏻🤲🏻