eslem2121 Kızlar robot süpürgemi bir yıl oldu alalı sorum şu mop kısmı tam yerine oturmuyor onu zten değiştirecem de acaba bu fırçadır yan fırçadır temizlese mi yoksa değiştirsemmi bilemedim siz nasıl yaptınız bana akıl verin
Alya05 eslem2121 fırçalarında yıpranma yoksa değiştirme Hepsi sökülüp takılıyor. Çıkart güzelce yıka kurusun öyle
dilanzkn eslem2121 senesi olmadı ama ben bütün parçalarını değiştirdim emin olun temizlemesi çok farklı oluyor
staRmama eslem2121 kuzum 2-3 temizlikte bir parçalarını temizlerim ben çıkar temizle tekrar tak markası ne
eslem2121 Alya05 onları çıkarıyorum saçları makasla kesiom anca öyle çıkıo aşkom fırça kısımına diyoum
eslem2121 Alya05 videlı derken cnm şöyle benim önce fırça takılıo sonra beyaz biiey daha var onu takıyorum philips markası
demirrleydi_ eslem2121 ben alalı daha yeni oldu ama 2-3 günde bir sürekli çıkarıp yıkayıp temizliyorum kuşum daha güzel temizliyor o zaman
demirrleydi_ eslem2121 bende arada onunla temizliyorum ama bazende foşur foşur yıkıyorum bugün yıkadım hatta kurusun parçaları filtresi falan yerine geri takıcam temiz olunca daha güzel temizliyor çekişi daha iyi oluyor
Masal2021 eslem2121 3+1 ev kalabalık kaynanamlarda var misfir eksik olmayınca temiz kalmıyor ev kuzum
eslem2121 bebeklerim__ valla aşkom benim uzun uğraşlar sonucu aldı kocam bey ama iyiki almış diyorum iki çocukla çok zorlanıyordum şimdi çok şükür hiç zrlanmyorum