penbe_karisi ErsBegAs yeni taşacak bu denize başladım baya sarıyor 💋❣️ oyyy uzak şehir artık izlenecek gibi degilll
canan_55 ErsBegAs yenilerden bahar izliyorum diğerleri pek sarmadı eskilerden de istanbullu geline takıldım bu ara
umaybeng ben eski dizleri izliyorum, aşkı memnu, yaprak dökümü, adını feriha koydum bunlar yeni bitti şimdi istanbul masalına başlayacağım. yeni diziler hiç sarmadı
1oglanannesi ErsBegAs ben Taşacak bu deniz izliyorum severek Sahipsizler Ben Leman da izliyodum ama hevesim bitti sarmıyo Bide bahar dizisine başladım yeni oda güzel güldüyo benı 🫠
beautymom Ben eski dizileri izliyorum şimdikiler sarmıyor çok saçmalıyor, genellikle eşimle Çok güzel hareketler bunlar yada güldür güldür show izliyoruz 😃
deletedmom43191 ErsBegAs sadece guller ve gunahlari izliyorum denk gelirsem kral kaybederse de izliyorum harici gündüzleri muge anlı kadir ezildi selena akasya durağı.izliyorum
deletedmom43191 Bugun dizi günüm suanda yemek pişiyor hemen hızlıca yemek yiyip.mutfak temizleyip salonu toparlayip hemen tv basina geccem yemek masası salonda olunca hem salonu hem mutfagi temizlemek zorunda kalıyorum 😔😔😔 haaa makineye camasir da atacam bu işler icin 2 saat vaktim var
bebeklerim__ ErsBegAs ay hiç birseyi akip edemiyorum asko ben hshshs guller ve gunahlarda muratcim cok yakışıklı 😍🤣🤣
osimdiannee ErsBegAs aşkım öncelikle merhaba ben Dadas 😁😍 eski hesabıma giremiyorum nedense telefon değiştirdim o yüzden yeni hesap açmak zorunda kaldım. Ay hiç dizi izleme fırsatım olmuyor taşacak bu Denizi izlemek istiyorum 😍 ama deli gibi eski dizi aşığıyım 🥰 Diğer arkadaşlarımı da etiketliyim kizlar artık burdayım 😍 @kimchikimdi @tahamommy @eslem2121 @merlinisko 😍
hd_d ErsBegAs halef izliyorum Uzak şehir Güller ve günahlar Sahipsizler Bu diziler olmadığında tv8 de masterchef izliyorum 😂
kaya_kaya ErsBegAs haftada iki gün TV günü yeterli bana Cuma taşacak bu deniz Cumartesi güller ve günahlar
kimchikimdi ErsBegAs uzak şehir (sacmaladilar bence) Eşref Rüya ay bayılıyorum bayılıyorum Yabancı dizilerden zombi olan her konu benim favorimdir ayırt edemem😂 Genelde yaprak dökümü, cennet mahallesi, selena, hayat sarkisi, eski dizileri daha çok izliyorum