Elvn Tanidiginiz öykü isimli kisiler nasl kizlar anlamini tasir derler ama zatn anlami hikaye nsl ynede merk ettm
Deletedmom231 Elvn Tanıdığım yok canım bende kızıma Masal ismini koyacağım anlamı bariz belli🤷♀️😂🙈 Ama bi başkası kötü diye senin çocuğunda kötü olacak diye bir kaide yok ki🙄
Bulut74 Elvn kızım var DenizÖykü 😌 Çok akıllı, zeki, uslu, bilmiş, merhametli, beni hiç yormadı 4 yaşına girecek maşallahı var. O sakin çocuk olduğu için ikinciyi düşündüm 28 haftalık olucaz. Kardeşine çok bağlı 💕
Happy12 Elvn bence öykü ismi çok hoş .. anlamını bilmiyorum yada herhangi bi tanıdıgımdada yok ama seslenirken falan bi hoşnutluğu var ama bu senin bileceğin iş yakıştırıyosan koymalısın bence 😊😊
Elvn Deletedmom231 yok ondan degl canmda merak ettm mesela tanidigim tum efe isimli cocuklar asiri hiperaktif
bebekteyaparimkariyerde Elvn yeğenim öyküydü.çocukken zekasına tapardım gerçi hala taparım o ayrı ama büyüdükçe aynınkafaya erişmeniz imkansızlaştı.tam bursla yurt dışına eğitim almaya gitti şuan 19yaşında ve 7yabancı Dili var.bunların hiç birini annesinin zorlamasıyla yapmadı kendi istekleri ve doğru yönlendirmeyle.tabiki annesi ve babası öğretmen birazda onlardan örnek almış olabilir.
bebekteyaparimkariyerde Elvn sen yinede başkalarından yola çıkma derim .bunun yetiştirilme tarzıyla çok alakası var uslu olması zeka seviyesinin yükselmesi merhametli olması vs.tamamen anne babayla alakalı.mesela annesi üç yaşına kadar televizyon yüzü göstertmedi üç yaşından sonrada günde sadece yarım saat zaten o şanslı çocuklardandı telefon denilen bir alet yoktu dolayısıyla okuma yazmayı beş yaşında söktü.