Fatmanurakar eed21 Esrasrgn Cyd7 Ekimin 2sinde kürtaj olmuştum sadece biraz erken mi diye düşündüm kızlar sadece
Fatmanurakar eed21 Esrasrgn cinderella Cyd7 Isimsiz6 Kesinlikle awox yanıltmıyor kan verdim ve 360 çıktı kızlar 🤩
Cyd7 esmanur3406 biraz geç gördüm ama ilk idrarda öğrendim sonra akşam üstü 2 tane daha test yaptım onlar da pozitifti
Seyma8 Testlere çok güvenmiyorum bence kan verin awox yanıltmaz ama siz Yinede bebeği görüp kalbini dinleyene kadar kimseyle paylaşmayın Allah biz isteyenlerede bunu görmeyi yaşamayı nasip etsin inşallah 😌
zehrazeynep Fatmanurakar bende oğlumdan önce kürtaj oldum sonraki ay adet görmeden hamile olduğumu öğrendim
Fatmanurakar Bir1kelebek 2 ay önce kürtaj olmuştum acaba erken mi bilmiyorum biraz tedirginim aslında
Rythll Fatmanurakar Kürtaj eskisi gibi kazıma değil vakumla yapılıyor yani daha çabuk iyileşiliyor sorun olmaz inşallah
pnar433463 Fatmanurakar tedirgin olma bence. Hayırlı uğurlu olsun doktorlar 3 ay dıyor kürtajdan sonra ama bende kurtajdan sonrakı ay hamıle kaldm hıc bır sıkıntı yaşamadm
Fatmanurakar Rythll inşalah kendi kendime diyorum eğer vücut toparlanmamış olsa gebelik olmazdı sanırım değil mi
Fatmanurakar Bir1kelebek yaa öylemi dersiniz birz tedirgin oldum ama gerçi vücut toparlanmamış olsa gebelik olmazdı diye düşünüyorum
acelyasen Kızlar bende ayın başında kimyasal gebelik geçirdim kontroller yapıldı herşey normale döndü bi kaç şüphem oldu tekrardan test yaptım iki si de silik çıktı var mıdır sizce