Melegimmmmmm Gebelik test yaptim ewde pozitif cikti 4 gun sonra kan verdim 182 cikti betahgc sizce normal mi ultrasyonda gozukmedi kese falanda cok kucuktur dedi doktor ama sizce normal mi siz kac ile ogrendiginiz
Hilalarzu Melegimmmmmm 800 civarlarda öğrendim çok erken olduğunu düşünüp 8 gün sonra muayeneye gittim keseyi görüp bebeği daha görmemişti sadece dış gebelik olmadığını söyleyebilirim demişti. Sizin de daha çok küçük belli ki
Yazmelegi_ Melegimmmmmm normal en az haftanız 6 ve üzeri olunca gözükebilir. Kızımı 27 ile Oğlumu 15 ile öğrendim
Melegimmmmmm Bende kimyasal gebelik falan olmasinda korktugum icim sizlere sordum tesekkur ederim yarin tekrar kan vericem
aysegull01 Melegimmmmmm 58 ile öğrendim 1 hafta sonra 4+6 da keseyim 5+3 te bebeği 7+3 te de kalbi duyduk 2 günde bir kan vermiştim 1500 2000 civarı görülüyor
Merve-metin Melegimmmmmm daha bebeğin çok küçük oluşum aşamasında erken öğrenmişsin ondan kese gözükmemiştir 5 haftalıkken kese 7 haftalıkken de kalp atışını duyarsın ben bebeğimi öğrendiğimde değer 24.031di 6.5 haftalık hamileydim
zuloss Melegimmmmmm çok normal yeni gebesiniz büyük ihtimalle 10 gün falan. Ben ilk öğrendiğimde betam 40dı hatta kanama falan gördüm bebek düştü dediler Allah’ın mucizesi bir ay sonra test yaptım çift cızgi gittim hastaneye 6.5 haftalık gebe olduğumu öğrenmiştim. Gönlünüz ferah olsun. Olmadı sağlık ocağında iki günde bir kan verin
Havin49_ Melegimmmmmm ilkinde reglime 3 gün kala 101 ile öğrendim ikizlerimi regle 7 gün kala öğrendim ama hiç beta vermedim