Masal2021 Kızlar çamaşır Makinesi bı sene oldu alalı ama kazan temizliğini normal markette satılan kazan temizleyicisi ilemi temizliyeyim yoksa siz evde doğal seylerlemi yapiyorsunuz önerilerinizi bekliyorum sirke karbonat çok duyuyorum ama cesaret edemiyorum
Leontiine Masal2021 ben markette makine temizleyici alıyorum güvenemiyorum sirkeyi deterjan kısmına dökmeye sadece lastik kısımlarını deterjanla güzelce temizleyip kazanın içine de biraz beyaz sirke döküyorum
tahamommy Masal2021 ben elime ne gelirse onla temizliyorum 😅 sirkede kullandım hiç bişey olmadı bide bulaşık makinesi tableti kullandım o da güzel temizledi bi kaç kez yaptım hatta bişey olmadı instada görmüştüm bende
Ayseguls_baby Masal2021 ben normalde hep marketten alıyordum bebeğin eşyalarını yıkayacaktım eşim onlar kimyasal bu seferlik beyaz sirkeyle kazanı temizle dedi öyle yaptım eşim de elektrik teknisyeni bu arada
sumeyyesummerr Masal2021 bu bildiğimiz çamaşırların konduğu yer mi yoksa farklı bir yer mi ? 3 yıl oldu. Bir temizlik yapmadım.
Bsrasmssk Ben marketten alıyorum ya eşim iyi anlar o konulardan hep marketten alıp temizleme yaptırır makineye.
Leontiine Masal2021 kazana atıyorum sadece şu ana kadar sorun yaşamadım başkaları deterjan gözüne atıyor ona cesaret edemedim :(
Ayseguls_baby Masal2021 sıvı deterjan ekleme yerine döktüm canım karbonata gerek yok dedi eşim sadece beyaz sirke döktük