saricivciv_ Bunun bir zararı olur mu bebeğe bir bilginiz varmı biraz tedirgin oldum doktora soramıyorum çünkü azarlayan birisi su sızıntısı varmı diye bakmak için alttan baktı sorun olmadan gebeliğiniz devam etti mi
biranneninyolculugu saricivciv_ herhangi bir sorun olmuyor merak etmeyin. Sadece elle muayene doğumu tetikleyebiliyor
darkbluee saricivciv_ 21.haftada bana da bakılmıştı. Aşağıda çok baskı hissediyorum ve çekilme gibi ağrım var diye doktorum rahim ağzını kontrol etmişti. Şu an 32 haftalık çok şükür her şey yolunda. Canınızı sıkmayın bir şey olmaz inşallah
Deletedmom_297 saricivciv_ gebeliği boyunca alttan muane olan var bende 11 haftaya kadar alttan oldum sorun olmuyor
Mrsz Benim 23 haftalıkken perinatoloji doktoru muayene etti alttan rahim ağzı açıklığıma baktı bişey olmadı 36 haftalık doğum yaptım ama onla alakası yok rahim damarımda direnç vardı
saricivciv_ biranneninyolculugu bazıları yapılmaması gerekiyor falan yazmış korkuyorum bende kaçıncı haftalarda yapıldı sizin doktorunuza sordunuz mu bir zararı varmı diye
Cansuuert saricivciv_ korkmayın bi zararı olsa doktorlar zaten riske alıp yapmazlar böyle bir şey zaten suyunun gelip gelmediğini başka türlü muayene edip anlayamaz mecbur spekulumla muayene ediyorlar bende oldum
biranneninyolculugu saricivciv_ ilk kez 15.haftamda bakıldı diye hatırlıyorum. Hayır herhangi bir zararı yok sormuştum
saricivciv_ ilkannelik1 su gibi akıntım vardı progetsan mı yoksa su sızıntısı mı anlamak için bakmak istedi
Cansuuert saricivciv_ ben bi cok kez olmak zorunda kaldım riskli gebe olduğum için kültür vs de aldılar 21 22 27. Haftalarda bir çok kez o yüzden korkmayın
ilkannelik1 saricivciv_ bendede olmuştu muayene etmişti sorun olmadı fitil vermişti size ilaç verdi mi
Cansuuert saricivciv_ evet acıma agri oldu tabi elle de muayene olmak durumunda kaldım onun da çok şükür bi zararı olmadı bana
balbebek2226 saricivciv_ yapılmaması gereken bişey olsa doktorlar neden yapsın bu işin eğitimini alan onlar sonuçta
saricivciv_ balbebek2226 evet tabiki öyle ama çevreden duyduğumuz ve bazı kötü niyetli insanlar cidden korkutuyor insanı