elrahe08 benim 3tane kızım var bende 2.kızımda etrafımdakiler tarafından hep erkek olsa vs seyler duydum hatta dıguma girene kadar insallah doktorlar yanılmıstır erkekdr dediler ben etkilenmiştim yalan yok 2.de 3de müsade etmedim kimseye yorum yapmasını doguran benim bakan benim evet bende bide oglum olsun isterdim ama allah bana bunu layık görmüş cok şükür varlıklarına 3ü isteyerek yaptık oda kız oldu ama hiç pişmanlık duymadım gül gibi büyüttüm meleklerimi 3numaram 2yasına girdi ve doktora gittiğimde senin bidaha cocugun olmayacak dendi ben 4ay felan ovülasyon günü takip ettim eger cocgum olmayacak diyolarsa varsın dedim ben deneyeyim allahm nasip edecekse yasım gecmeden maddi durumumda el veriyorken 4üde deneyeyim olursa olsun dedim korunmayı bıraktım 4ay ovlsyon günlerimi takip ettim ayda 2gün korunmadım ovulasyn günlerim diger günleri korunduk ve sık ilişkiye ara verdim biz asırı sık ilişki yasıyorduk sperm kalitesi düşüyormus bunda her neyse dogrulugu vardr yoktr bilemem ama bu sekilde ilerledik her aksam yatmadan önce yusuf suresi dinledim ve dualarım hep allahm kızlarımın yokşugunu gösterme bana bide hayırlı saglıklı bi erkek evlat nasip et diye kıydum basımı yastıga ama bunu yemin ederim insanların baskısı yüzünden degil cünkü hiçbiri umuru da degil eşim berbere bile kızlarımla gidiyor her aktiveteyi onlarla yapabiliyor erkegide kızıda karnımda aynı tasıyorum sonucta erkek olunca ne oluyor afedersinizde önde bi pipi için mi diye düşündüm ha istememin sebebi de kızı tattım bide erkek evlat sevgisi tadayım ne güzel olur 👍
Dedigim gibi bi ara yine kadın doguma gittim deniyorum gercekten cocgum olmuyor dedim hormon tedavisi baslıycam dedi adetten kesilmiştim tamamen tam tedaviye baslanacagı ay son denememde yine yukardaki sekilde ilerledim ve hamile kaldıgımı ögrendim doktorlarda bende sok 😇 4.çocugum ve bu erkekmiş rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize sana da insallah gönlünden geceni saglıkla hayırla nasip eder dua et